Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ilyen fiú jó partinak számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen fiú jó partinak számít?

Figyelt kérdés
Húszon éves, nem jár bulizni, nyugodt természetű, jól néz ki, jó az anyagi helyzete is (lakás, autó).
2021. dec. 29. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Én megcibálnám a kukacod szívesen te fiúcska
2021. dec. 29. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Jónak tűnik.
2021. dec. 29. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi alapján nem érdekel.
2021. dec. 29. 19:13
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Ezzel kb semmit nem mondtál el róla. A kinézet meg az anyagi helyzet másodlagos. Pont a lényeg maradt le, a személyisége..
2021. dec. 29. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Na ez tükrüzi a mai igényeket, ház és autó.
2021. dec. 29. 19:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Személyisége: kedves, jólelkű, megbízható, segítőkész, szereti az állatokat, viszont kicsit magának való.
2021. dec. 29. 19:16
 7/10 youngboy26 ***** válasza:
51%

Kérdező!

Rosszul csinálod, haver!

Ezt mondod a lánynak mi van neked (nem a farkadra értem), hanem lakás autó, na azért fog ugrani a lányok 95% -a, nem érted, hanem ami van neked, és li fog használni és csalni fog téged össze-vissza!

A jellemzés alapján, bocs nem sértésből, de papucs vagy! Na ezt a lányok ki nem állják!

Ne így csináld férfi társam!

2021. dec. 29. 19:19
 8/10 anonim ***** válasza:
92%

Nem jár bulizni-> vannak barátai? Néha pár sör haverokkal? Egyéb elfoglaltságai? Nem csak discoból áll az élet.

Nyugodt természetű->nem hátrány.

Jól néz ki->teljesen relatív.

Jó anyagi helyzet->pozitív, ha megáll a lábán, és elért valamit, vannak céljai.

Ergo ebből alig derül ki valami. Mintha így akarnál kocsit eladni: van egy kocsim, tök megbízható, egész drága volt, szerintem baromi jó színe van, újszerű, nem mentem vele sokat. Érted a problémát?

2021. dec. 29. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
Barátom egy golddigger szemében aki csak az anyagiakat látja meg "kell egy rendes pasi otthonra amíg félredugni járok" annak egy álom vagy. Egy normális nő szemében aki érzelmi alapon dönt meg gyakorlatilag tökmindegy milyen az autód és az anyagi helyzeted - nem ezen múlik a szimpátia, vonzalom, vágy. Neked feláll a kukacod csak attól egy nőre hogy milyen kocsija van, mi a munkája és hogy tudod róla jól tud főzni? Ugyi hogy nem.
2021. dec. 29. 22:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem unalmas lenne, jobban szeretem a "rosszfiúkat", de kinek mi. Vannak barátnőim akik fél karukat odaadnák egy ilyen pasiért.
2021. dec. 30. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!