Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves nő már tényleg nem jó partinak számít?
27 évesen? Miért ne kellenél? Merre élsz hogy így gondolkozol?
Most ne azokat nézd, hogy 30 akárhány éves felnőtt férfiaknak egy tapasztalatlan befolyásolható kis tinilány kellhet. Azokkal jobb is ha nem ismerkedsz, mert lelkileg olyanok is. megrekedtek egy szinten.
Az érett, komoly gondolkodású férfiakat vedd számba! 27 éves vagy! Most kezdődik az életed szinte :D!
Miért van az, hogy a 25 vagy 30-35 feletti nőket lehet/kell sajnálni, hogy már nem akkora az érdeklődés irántuk mint fiatal korukban, de a fiatal férfiak akik végigszenvedik a tizes éveiket és a huszas éveik elejét mert ők meg MÉG nincsenek a nők számára legvonzóbb férfi korban, rájuk lehet tojni?
Fogjátok már fel, hogy mindkét nemnek megvan a maga csúcsidőszaka, amikor az ellenkező nem szamára a legkívánatosabb az életben. Ez a nőknél úgy 16-25, férfiaknál 28-35 kb. A fiatal csajok pont úgy tojnak a velük kortárs fiúkra, mert kaphatnak számukra jobbat, mint a 28-35-ös férfiak a kortárs nőkre, mert kaphatnak számukra jobbat. A két nem nem ugyanabban a korában van az ellenkező nem számára való vonzóságban a csúcson.
én tiniként voltam szellem a saját korombeli fiúknak, átnéztek rajtam, megjegyzéseket tettek mert nem voltam arcra annyira szép, de minden más rendben volt, egyik se akart megismerkedni mert nem hordtam miniszoknyát magassarkúval, lerondáztak, és senki se sajnált. Nem is kell a szánalom emiatt. az nem nekem való.
most 20 éves korom felett de még 30 éves korom alatt vagyok, és elmondhatom, hogy megannyi negatív tapasztalat után NEM fulladozom az önsajnálatba, megerősödtem, és annak ellenére, hogy nem vagyok egy hihetetlen nagy szépség, szeretnének velem ismerkedni. A barátaim pedig nem volt egyik sem, magas, izmos vagy jóképű. Voltak hibáik külsőre, egy kettőről érzékeltem azt, hogy nagyon nincsenek megelégedve önmagukkal és ez bizony nagy probléma szóval akárhány éves is az illető, az az önbizalom ha nincsen el lesz veszve , és egy szellem lesz a másik számára jóformán. Itt a lényeg a kisugárzás (Önbizalom) lenne és az önismeret, ha az rendben van akkor nem lesz probléma. :) ez tapasztalatból mondom, és a kor pedig innen nézve lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!