Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarján ... sőt, egész Nógrád ilyen tekintetben elveszett.
Tarjánban akadnak hirdetők a rosszlányokon, de színvonal alatti mind. Volt 3 jó csaj (Vanessza, Betta és Lola), de egyikük magánvállalkozásba kezdett, a másik kettő meg csak időnként tűnik fel. Rajtuk kívül akik vannak .... pocsék. De még mindig jobb, mint a megye többi része. Gyarmaton semmi sincs. Most Vadkerten meg Őrhalomban akadt 1-1 csaj, de bánat mindkettő. A Dejtári nem rossz, még a Sziráki roma csajban is benne lenne az ember. Amúgy 0. Érdemes inkább Pest, Eger vagy Gyöngyös felé venni az irányt.
Privát. Hallod?! Az ország legelmaradottabb és legszegényebb megyéje. az ember azt gondolná a csóró csajoknak felajánlasz fel egy komolyabb összeget szexért ..... még akkor se. Inkább felkopik az álla, de dugni akkor sem.
Azért az túlzás, hogy az lenne az ország legszegényebb és legelmaradottabb megyéje.
Inkább harmadiknak vagy negyediknek mondanám…
Én budapesti vagyok, de voltam ott is kórházban és tök kellemes csalódás volt, tisztább és jobb állapotú volt maga a kórház is és dolgozók is sokkal kedvesebbek voltak mint mondjuk egy Dél-Pestinél.
Egyszer láttam egy Salgótarjáni hirdető csajt, aki miatt simán elmentem volna oda BP-ről, de mire lett erre időm, már nem hirdetett…
Aztán még párszor láttam, de csaj ilyen 1-1 napokra tűnik fel a hírdetése.
"Azért az túlzás, hogy az lenne az ország legszegényebb és legelmaradottabb megyéje."
innen idézek:
"A legrosszabb gazdasági teljesítményű magyar megye, Nógrád egy főre jutó GDP-je hosszú évek óta nem tudja elérni az országos átlag 45%-át sem;"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!