Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány meleg srác van Salgótarján környékén és szerintetek mennyi aktív/passzív?
Figyelt kérdés
2020. okt. 5. 12:36
A kérdező szavazást indított:
Passzív
Aktív
Uni
Aszexuális
16 szavazat
1/8 anonim válasza:
3729 aktív, 1611 passzív. Hacsak nem számoltam el valahol...
2/8 anonim válasza:
1275 aktív, 984 passzív.
Hidd el, az 1# csak vetít, nekem saját magam által hamisított statisztikám van 😂😂
3/8 anonim válasza:
Engem melyik kategóriába soroltatok, mint unit?
4/8 anonim válasza:
Nem helyesek a számok! Mivel nem tudjuk mekkora környéket kellene bevonni a számításba, így nagyon fals eredményt kaphatunk csak. No és az UNI polgártársakat hova kellene számolni? :D
5/8 anonim válasza:
És a feltett szavazásnak mi köze bármihez is? Miért nem az ilyen kérdéseket törlik, hanem a teljesen normálisakat?
6/8 anonim válasza:
Tudok egyet ajánlani ha gondolod...
7/8 A kérdező kommentje:
A kérdés csak is kíváncsiságból írtam, ki. Én is uni vagyok mellesleg. Aki meg ismerkedni szeretne írjon privát üzenetet.
2020. okt. 21. 21:28
8/8 anonim válasza:
Én passziv vagyok de kevés diszkrét ember van Tarjánban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!