Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befolyásolja a vonzalmat a mellméret?
Pici melleim vannak, de nem érzek különösebb késztetést arra hogy megcsináltassam őket.
Viszont megfigyeléseim szerint a nagyobb mellű lányok hamarabb felkeltik a férfiak figyelmét, akár még nőiesebbnek és vonzóbbnak is találják őket.
"megfigyeléseim szerint a nagyobb mellű lányok hamarabb felkeltik a férfiak figyelmét"
Akkor már csak azt kéne megfigyelned, hogy jellemző a nőkre, hogy szerintük mindig az a vonzóbb, ami más nőkben van meg. A göndör hajúak szerint az egyenes haj, az egyenes hajúak szerint a göndör. A szőkék szerint a barnák, a barnák szerint a szőkék. Az alacsonyak szerint a magasak, a magasak szerint az alcsonyak. Valamiért, mindig pont a másik a vonzóbb...
A valóságban persze, nincs így. Mindenféle nőhöz vonzódnak férfiak.
Ha nincs mellé a nőnek az olyan mintha kis pénisze lenne a pasinak.
Egyszer jó mert tetszik, de aztán alább hagy az érdeklődés iranta.
Semmit nem jelent.
Azt csak hamarabb megnézik az utcán.
De képzeld el egy púpos nőt is hamarabb és jobban megnéznek .
Na ezért nem kell ezen aggódni.
Volt már mindenféle mellű csajom, és nekem mindegyik cici tetszett.
Az, hogy mire figyeltem fel velük kapcsolatban, az ismerkedéskor az nagyon változó. Legfőképpen a szép arcukra talán.
Ne aggódj ezen, épeszű férfinak ez sokadlagos. Persze vannak alkati preferenciák, de ha szimpatikus vagy neki és szeret akkor nem számít.
Nekem is egészen kis mellek vannak, az A kosaras melltartó általában nagy rám, mégis sokaknak tetszettem mindig is, és még sosem ért semmi negatív a mellem miatt.
Van egy barátnőm nemrég csináltattameg a melleit nem mintha szüksegelett volnará.
De így számomra kevésbé vonzó,aránytalanul hatalmasak a mellei az egész lányhoz kepest. Ráadásul ordit rollúk,hogy műanyag.
És igen hamarabb felkelti a figyelmet 2dinnye mint 2barack. De a barack édesebb...
Abszolút kis mell párti vagyok, borzasztó izgatóak az A-s és B-s mellű csajok.
Szerintem semmiképpen ne csináltasd meg, egyrészt mert én úgy tudom utána érzéketlenebb lesz a mell, másrészt meg szerintem a férfiak többségének a kis mell jön be. Mindenesetre bőven vannak faszik, akik a kisebb mellű csajokat szeretik,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!