Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért képtelenek a férfiak tisztességesen felöltözni? (Tisztelet a kivételnek)
Régebben még volt stílus, egyedi öltözködés.
Szexpartner keresőkön szoktam néha “vadászni”, és a legutóbbi szexrandira úgy jött el a fickó, hogy szürke macinaci, széttaposott túracipő, szürke-terepmintás atléta, és egy okádék zöld kabát szerűség volt rajta. Erős testszaga volt, és a haját valószínűleg ebben a hónapban még nem mosta meg. Az egy dolog, hogy beszéltünk videochaten, láttunk egymásról képet, de miért vette készpénznek, hogy megdughat, még akkor is, ha hajléktalannak öltözik?
A többi divat majmoló ehhez képest felüdülés volt.
Régebben találkoztam fazonokkal, akik elegánsak voltak, vagy képesek voltak nem olyan holmit felvenni, amit látott valakin az utcán.
Felfoghatnátok már skacok, hogy az igényes ruhatár már félsiker.
Ok, így érthetőbb. Én este is szeretem hordani, mert mint mondtam nem áll rosszul (szerintem), de így valóban nincs funkciója max esztétikai. Viszont érthető, hogyha valakinek a napszemüveggel van egy szinten még ha szerintem ez 1-2 fokkal elfogathatóbb is (azt én se értem).
Igen, írtad, a kajás részében egyetértettünk. :)
Én is hordok bassebal sapkát.Akár este is.Ki a fa$t érdekel ez?
Nem a bécsi operaházba vagy targyalásra ,templomba megyek.
Akinek meg nem tetszik ne nézzen rám,oszt csa.
Nehogymar még meg se ismerkedtünk és majd te megmondod legyen e a fejemen sapka vagy nem!
Az öltözködés meg az erős testszag az nem ugyan az.
Öltözhet valaki nem a divatnak megfelelően, de a nem tisztálkodás az már gáz.
Én se öltözök divatosan, meg öltönybe se szeretek járni.
De a higiénia az alap még otthon ha egyedül vagyok is.
Néhányan kissé zokon vették a kérdésem…
Biztosan azért, mert még mindig a térdig lógó ülepű, szakadék tréning gatya a legelegánsabb, amit valaha felvettek egy randira.
Kicsit sem vagyok elszállva magamtól. Sőt…
A valóság az, hogy 100 nőből 99 leteszi az arcát, ha egy férfi képes igényesen megjelenni valahol.
Én például, amikor először láttam meg egy volt hapsimat egyszerű öltönynadrágban és zakóban, gyakorlatilag letéptem róla a holmit.
A sértődősöknek csak annyit mondok, amit írtam is: az igényes ruhatár már félsiker!
Nemrégiben beszéltem erről egy kollégámmal, hogy mikor ingben megyek dolgozni a nők mennyire eltudnak ájulni. Nem értettem az okát. Kezd kicsit villágos lenni.
Nem hittem, hogy tényleg ekkora a baj.
Én meg szerintem túl öltözött szoktam lenni. :D
Legutóbb szexpartnerem mindig egy egyberuhában fogadott, alatta semmi. Én meg ing, szövetkabát, szövetnadrág, legszebb cipőm. Még rózsát is vittem. :D
#18 Ha neked az igényesség kínos, akkor csak sajnálni tudlak. :)
Elég szarul nevelhettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!