Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért képtelenek a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért képtelenek a férfiak tisztességesen felöltözni? (Tisztelet a kivételnek)

Figyelt kérdés

Régebben még volt stílus, egyedi öltözködés.

Szexpartner keresőkön szoktam néha “vadászni”, és a legutóbbi szexrandira úgy jött el a fickó, hogy szürke macinaci, széttaposott túracipő, szürke-terepmintás atléta, és egy okádék zöld kabát szerűség volt rajta. Erős testszaga volt, és a haját valószínűleg ebben a hónapban még nem mosta meg. Az egy dolog, hogy beszéltünk videochaten, láttunk egymásról képet, de miért vette készpénznek, hogy megdughat, még akkor is, ha hajléktalannak öltözik?

A többi divat majmoló ehhez képest felüdülés volt.

Régebben találkoztam fazonokkal, akik elegánsak voltak, vagy képesek voltak nem olyan holmit felvenni, amit látott valakin az utcán.

Felfoghatnátok már skacok, hogy az igényes ruhatár már félsiker.

2021. dec. 28. 23:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%
Hat lehet erdemes egy ket igenyszint felmero kerdest is elhinteni a beszelgetesben mielott athivod h dgjatok. Azert nem mindegy ki rakja beled a kolbaszat sztem.
2021. dec. 28. 23:43
 2/23 anonim ***** válasza:
19%
Nem bálba ment, hanem csak lezavarni egy gyors numerát.
2021. dec. 28. 23:47
 3/23 A kérdező kommentje:

Nem báli ruhára vágytam, hanem tisztességes megjelenésre.

Jóérzésű ember így még a kertbe se menne ki…

2021. dec. 28. 23:49
 4/23 anonim ***** válasza:
82%

Oké, ez szörnyű. De gyszeri eset. Így mi ez az általánosítás?!?

32f

2021. dec. 28. 23:53
 5/23 anonim ***** válasza:
54%
Haha ne aggódj, abszolút megértelek. Én se kisestélyiben megyek mindenhova, de a paisk tőbbsége tényleg nagyon gázosan öltözködik. De érted még azok is, akiknek van pénze:D volt ilyen exem, akinek komkrétan lyukas gatyái voltak, pedig volt 3 lakása és 6 autója. Érted mennyibe telne elmenni valami közeli boltba és venni 15 alsót? És kb évekre ezzel le is van tudva. De nem. Ja és mindenhova melegítőben járt. Ezt akkor se érezte gázosnak, mikor en csinosba vágtam magam:D utólag már nem is értem magam, hogy hogy állhattam le vele xd na mindegy. De randikon nekem is az a tapasztalatom, ami neked. Slampos, nem jó a méret, ízléstelen. Múltkor egy pasi baseball spkában jelent meg:D kb 20 éve volt ez divat. Na mindegy gondoltam csak leveszi. De nem:) beült velem szembe az étterem teraszán egy rohadt baseball sapiban és nem vette le. Eszem elszállt. Micsoda paraszt. Nagyon cikinek éreztem, hogy engem emberek ezzel a nyomorékkal látnak együtt. Ilyen pasival megjelenni.... Hamar le is léptem.
2021. dec. 28. 23:55
 6/23 anonim ***** válasza:
79%
Te is megéred a pénzed ha ilyen idiótákkal állsz le
2021. dec. 29. 00:01
 7/23 Gymnospermatophyta ***** válasza:
59%

5: Mi a baj a baseball sapkával? Kit érdekel mikor mi a divat? A kérdezőnek pont az volt a gondja, hogy sokan a divatot majmolják ahelyett, hogy egyedien öltözködnének. Fullcap jobb lett volna, mert az divatosabb egy fokkal? Én a baseball-t szeretem, mert szerintem nem áll rosszul plusz nyáron hasznos a simléder.

Szerintem ott egyáltalán nem volt gáz a sapka, ha valami akkor inkább az, hogy nem vette le kajánál.

2021. dec. 29. 00:08
 8/23 anonim ***** válasza:
51%
#7: Este volt. A sapi oké lehet egy nyári napos napon. De este? Kb mintha megjelennék napszemcsiben este, mert menőnek hiszem magam. Mindenki hülyének nézne. De ahogy írtam, a leggázabb az volt, hogy nem vette le.
2021. dec. 29. 00:17
 9/23 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem teljesen jól volt feltözve a pali.

Nekem is ilyen a civil ruhám.

2021. dec. 29. 01:20
 10/23 anonim ***** válasza:
66%

Szval tisztelet a kivetelnek,mi?

Tehát (szerinted)van nagy ritkán valaki,( kivételesen),aki jol öltözik.

El vagy szállva egy kicsit azért,nem gondolod?

2021. dec. 29. 02:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!