Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
đź Hölgyeim Ă©s Uraim! EZ KOMOLY?
Maga a cikk egy kitalålt fikció, egy mƱromantikus kamutörténet. Az önmagåban viszont igaz, hogy
- egy csinos harmincast kb. minden korosztĂĄly szĂvesen megdugna;
- a neten rengeteg pasi van aki kortĂłl fĂŒggetlenĂŒl minden nĆre rĂĄfloodol (mĂĄrmint 15 Ă©ves az 50 Ă©vesre, az 50 Ă©ves a 18 Ă©vesre), tucatjĂĄval szĂłrva az "szia ismi, beleĂŒlnĂ©l, volna kedved" Ă©s hasonlĂł böffeneteket, tökmindegy neki csak lyuka legyen.
itt csak arra kell gondolni, hogy ha az idĆsebb nĆk is a legjobb pasikat akarjĂĄk maguknak, a magasat, jĂłkĂ©pĂŒt, sportosat, akkor miĂ©rt gondoljĂĄk hogy a ezek a vonzĂł fĂ©rfiak nem a legjobb nĆket akarjĂĄk maguknak, a csinosat, feszeset, FIATALT Ă©s TERMĂKENYT?
szerintem nem a prĂma pasik vannak abban a helyzetben hogy meg kelljen alkudniuk, Ă©s engem nem Ă©rdekes hogy a social programming mit prĂłbĂĄl bemagyarĂĄzni nekĂŒnk.
38 Ă©ves nĆ vagyok, Ă©s csak megerĆsĂteni tudom.
Rengeteg, de tĂ©nyleg rengeteg mĂ©g Ă©pp serkenĆ bajusszal, huszonĂ©vesek, dörömbölnek a âkapunâ, hogy bejöhessenek.
Nekem idĂ©n volt viszonyom egy 40es nĆvel. ImĂĄdtam. :)
26F
fiatal koromban Ă©n sem tudtam jĂłl kĂŒlönbsĂ©get tenni a fiatalabb Ă©s idĆsebb nĆk között, mert annyira Ășj volt mĂ©g hogy egyĂĄltalĂĄn kellek nĆknek.
Ăgy 30 felett azĂ©rt mĂĄr elĂ©g Ă©lesen elvĂĄlik ha egy nĆ mĂĄr elindult lefelĂ© a lejtĆn
meg amĂșgy is....a nĆk önmaguktĂłl kezdenek el beszĂ©lni arrĂłl hogy mennyire parĂĄznak a mĂșlĂł Ă©letĂ©veiktĆl. A 30. szĂŒletĂ©snap azĂ©rt ĂĄltalĂĄban sziven szokott ĂŒtni egy nĆt....nekĂŒnk fĂ©rfiaknak meg az olyan mintha kapnĂĄnk egy BAZINAK kitĂŒntetĂ©st, Ă©s utĂĄna meg Ă©venkĂ©nt egy Ășjabbat.
nem tudom mi ez a nagy social programming a nĆk körĂŒl. A nĆk nĆk nĆk mindig, Ćk tökĂ©eltesek, rĂĄjuk SEMMI rosszat nem lehet mondani, stbstb....Ă©s ezzel pĂĄrhuzamosan meg a fĂ©rfiak hĂŒlyĂ©k, disznĂłk, durvĂĄk, toxikusak stb
hĂĄt ne az Ă©n hĂĄtamon vĂĄgjĂĄk a fĂĄt ha egy mĂłd van rĂĄ
Harmincas nĆ vagyok, nĂĄlam is nagy az Ă©rdeklĆdĂ©s, de - bĂĄr jĂłl nĂ©zek ki - szerintem ez inkĂĄbb csak olyan kivĂĄncsisĂĄgfĂ©le, aztĂĄn Ășgyis lelĂ©pne valami 21-22 Ă©vessel.
Egy huszonévesem volt, helyes, kedves, stb., de egyszerƱen nem vagy alig volt közös téma.
miért lépne le egy 20on éves fiatal csajjal? ;)
UGYAN MIĂRT TENNĂ??? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!