KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » 😼 Hölgyeim Ă©s Uraim! EZ KOMOLY?

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

😼 Hölgyeim Ă©s Uraim! EZ KOMOLY?

Figyelt kérdés
[link]

2021. dec. 28. 14:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Maga a cikk egy kitalålt fikció, egy mƱromantikus kamutörténet. Az önmagåban viszont igaz, hogy

- egy csinos harmincast kb. minden korosztĂĄly szĂ­vesen megdugna;

- a neten rengeteg pasi van aki kortĂłl fĂŒggetlenĂŒl minden nƑre rĂĄfloodol (mĂĄrmint 15 Ă©ves az 50 Ă©vesre, az 50 Ă©ves a 18 Ă©vesre), tucatjĂĄval szĂłrva az "szia ismi, beleĂŒlnĂ©l, volna kedved" Ă©s hasonlĂł böffeneteket, tökmindegy neki csak lyuka legyen.

2021. dec. 28. 14:55
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/28 anonim ***** vĂĄlasza:
66%

itt csak arra kell gondolni, hogy ha az idƑsebb nƑk is a legjobb pasikat akarjĂĄk maguknak, a magasat, jĂłkĂ©pĂŒt, sportosat, akkor miĂ©rt gondoljĂĄk hogy a ezek a vonzĂł fĂ©rfiak nem a legjobb nƑket akarjĂĄk maguknak, a csinosat, feszeset, FIATALT Ă©s TERMÉKENYT?

szerintem nem a prĂ­ma pasik vannak abban a helyzetben hogy meg kelljen alkudniuk, Ă©s engem nem Ă©rdekes hogy a social programming mit prĂłbĂĄl bemagyarĂĄzni nekĂŒnk.

2021. dec. 28. 15:01
 13/28 anonim ***** vĂĄlasza:
86%
Ă©n többet is megdöntöttem, de nem azĂ©rt h dicsekedjek haveroknak, nekem volt izgalmas Ă©s izgatĂł, amikor egy Ă©rett, tapasztalabb nƑt többször is a csĂșcsra vittem
2021. dec. 28. 15:03
 14/28 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

38 Ă©ves nƑ vagyok, Ă©s csak megerƑsĂ­teni tudom.

Rengeteg, de tĂ©nyleg rengeteg mĂ©g Ă©pp serkenƑ bajusszal, huszonĂ©vesek, dörömbölnek a “kapun”, hogy bejöhessenek.

2021. dec. 28. 15:12
 15/28 anonim ***** vĂĄlasza:
25%
talĂĄn mert a fiatal lĂĄnyoknak nem kellenek?
2021. dec. 28. 15:16
 16/28 anonim ***** vĂĄlasza:
87%

Nekem idĂ©n volt viszonyom egy 40es nƑvel. ImĂĄdtam. :)

26F

2021. dec. 28. 15:20
 17/28 anonim ***** vĂĄlasza:
89%
Egy 35 Ă©ves nƑ, aki nem bulizta-itta-cigizte szĂ©t a fiatal Ă©veit, simĂĄn nĂ©zhet ki 25-nek, ha mĂ©g mondjuk mozog is mellĂ©. Egy pasi honnan tudnĂĄ belƑni? 31f
2021. dec. 28. 15:26
 18/28 anonim ***** vĂĄlasza:
61%

fiatal koromban Ă©n sem tudtam jĂłl kĂŒlönbsĂ©get tenni a fiatalabb Ă©s idƑsebb nƑk között, mert annyira Ășj volt mĂ©g hogy egyĂĄltalĂĄn kellek nƑknek.

Ă­gy 30 felett azĂ©rt mĂĄr elĂ©g Ă©lesen elvĂĄlik ha egy nƑ mĂĄr elindult lefelĂ© a lejtƑn

meg amĂșgy is....a nƑk önmaguktĂłl kezdenek el beszĂ©lni arrĂłl hogy mennyire parĂĄznak a mĂșlĂł Ă©letĂ©veiktƑl. A 30. szĂŒletĂ©snap azĂ©rt ĂĄltalĂĄban sziven szokott ĂŒtni egy nƑt....nekĂŒnk fĂ©rfiaknak meg az olyan mintha kapnĂĄnk egy BAZINAK kitĂŒntetĂ©st, Ă©s utĂĄna meg Ă©venkĂ©nt egy Ășjabbat.

nem tudom mi ez a nagy social programming a nƑk körĂŒl. A nƑk nƑk nƑk mindig, Ƒk tökĂ©eltesek, rĂĄjuk SEMMI rosszat nem lehet mondani, stbstb....Ă©s ezzel pĂĄrhuzamosan meg a fĂ©rfiak hĂŒlyĂ©k, disznĂłk, durvĂĄk, toxikusak stb

hĂĄt ne az Ă©n hĂĄtamon vĂĄgjĂĄk a fĂĄt ha egy mĂłd van rĂĄ

2021. dec. 28. 15:29
 19/28 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Harmincas nƑ vagyok, nĂĄlam is nagy az Ă©rdeklƑdĂ©s, de - bĂĄr jĂłl nĂ©zek ki - szerintem ez inkĂĄbb csak olyan kivĂĄncsisĂĄgfĂ©le, aztĂĄn Ășgyis lelĂ©pne valami 21-22 Ă©vessel.

Egy huszonévesem volt, helyes, kedves, stb., de egyszerƱen nem vagy alig volt közös téma.

2021. dec. 28. 15:35
 20/28 anonim ***** vĂĄlasza:

miért lépne le egy 20on éves fiatal csajjal? ;)

UGYAN MIÉRT TENNÉ??? ;)

2021. dec. 28. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!