Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek! Olyan helyen dolgozom, ahol nagyon sok nő van, érdekelne a nők véleménye, hogy mennyire lelkesen próbálkozzak náluk?
Figyelt kérdés
Ha közeledne feléd egy számodra mind külsőleg, mind belsőleg szimpatikus férfi, de kiderülne egyelőre csak szexet akar, akkor:
1. dugnék vele akár a munkahelyen is,
2. dugnék vele, de munkahelyen kívül,
3. nem dugnék vele mert csak szexet akar,
4. nem dugnék vele, de randizni randiznék, hátha összejön valami érzelmi kapcsolat.
a.) egyedül álló nő vagyok,
b.) egyedül álló nő vagyok, de vannak gyerekeim,
c.) van párom (vagy férjem), de nincsenek gyerekeink,
d.) van párom (vagy férjem), vannak gyerekeink.
Egy számot és egy betűt írhatnátok, esetleg rövid vélemény, indoklás, köszönöm.
2021. dec. 28. 09:45
11/13 A kérdező kommentje:
Egyelőre az a tapasztalat a válaszaitokból, hogy nem könnyű munkahelyen kalandba keveredni, főleg a 8. válasz az elég lehangoló, hogy még fiatal szingli nőként sem...
2021. dec. 28. 15:25
12/13 A kérdező kommentje:
Közben próbálkozom rendesen itt a meló helyen, és lehet átlagban igaz a hozzászólások tartalma, de ennyi nő közül mindig lesz aki kapható szexre, két kolléganőmmel voltam az ünnepek alatt és mind kettő egyelőre csak szexet akart, minden rendben ment.
2022. jan. 4. 09:02
13/13 anonim válasza:
Milyen helyen dolgozol te, hogy ilyen kolléganőid vannak?? Csak az ünnepek alatt ketten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!