Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok egy olyan pasival aki nem jó az ágyban de nagyon szerelmes?
Nem tudom hosszútávon bírnám e hogy nem kielégítő a szex és folyamatosan maxtival kell lennem. Mert ha csikló orgazmusom van csak jobb az is ha egy farokkal élem át és azt a jó érzést hogy kbennem vanazt nem adja vissza egy vibrátor. 😕
Azt mondja nagyon szeret és sajnálom elhagyni. 😔
De annyira béna az ágyban és nem is érzem igazán ha bennem van.
Nem tudom mit tegyek. Sajnos semmi esélye nincs annak hogy jobb lesz a szex. A mérete miatt is. Na meg mondtam már neki hogy nekem ez így nem jó de semmi nem változott. Tudta hogy kívánom és akarom a szexet. Erre benyögte hogy szopjam le. Ő meg hozzám se ért. 😳Ő ilyen az ágyban. Valakinek biztosan elég de úgy néz ki nem én leszek az. De sajnálnám elhagyni.
Mindenképpen beszélj vele, és ha kicsi is az intim mérete, ami neked már nem megfelelő, azt is mondd el. Vannak alternatívák.
Igenis jó lehet az ágyban, csak oda kéne figyelni a partnerre, hiszen ez kettős játszma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!