Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Szilveszterkor engedékenyebbek vagytok ha bulizó férfiak elkérik a számotokat az utcán vagy egy szórakozóhelyen?
Figyelt kérdés
Vagy akár több is lehet belőle ezen az éjszakán?2021. dec. 27. 19:26
11/23 anonim válasza:
#7-es ha nem ilyen nagy az arcod akkor senki nem fog alázni. Nincs szükségem arra, hogy buliban másszak rá bárkire csak, hogy dughassak. Ha szükségem lenne akkor sem egy ilyen befásúlt "nőre" másznék rá mint te :D.
12/23 A kérdező kommentje:
Oké az utolsóban igazad van. Direkt felpontoztam minden válaszod. Úgy veszekszünk mint a házasok, nem akarsz egy igazi jegygyűrűt?😂
2021. dec. 27. 19:45
13/23 anonim válasza:
Nem, ugyanúgy nem érdekelnek. Ünnepelni megyek a barátaimmal, nem azért, hogy az elérhetőségemet osztogassam ismeretleneknek. Nagyon ritkán járok bulizni, pont azért, mert szabályosan rosszul vagyok attól, hogy leülni nem lehet, mert valamilyen pasas biztos odamegy hozzád és nem hagy békén. Tízből kilencszer vagy bunkó vagy értetlen a tag.
14/23 anonim válasza:
#2: loool azt hittem ilyet csak én csinálok:DDD rajtam mindig nevetnek a barátok, mikor elmondom mi az a gyűrű. Nem mindig van rajtam, de legtöbbször semmi kedvem a gyökér pasikhoz. Csak az a szomorú, hogy a legtöbbet ez se érdekli amúgy. Megbasznának ezek akkor is, ha a férjem állna mellettem. Semmi se érdekli őket...
15/23 anonim válasza:
Oh most olvastam végig a válaszokat. Annyira tipikus bdzmeg. Tipikus 'férfiak'. Pont az ilyenek miatt van hányingerem már kb minden férfitól és nem járok már nagyon szórakozni se. Akkor is csak a gyűrűmmel kb. Mintha magamat olvasnám:D teljesen egyetértek és szomorú, hogy itt megint megmutatkozik, milyen nyomorékok a férfiak. + egy kis gyk-s frusztráltság sose maradhat ki:) biztos mindketten rondàk vagyunk ám, csak beképzeljük, hogy sok a nyáladzó nyomuló udvariatlan pasas..🤦♀️
16/23 anonim válasza:
#15 szerintem te az a "tipikus" 100 kilós 30 as elviselhetetlen nőci vagy aki a kutyának nem kell. Ide jársz kiadni magadból a feszkót. Ne próbalj lekicsinyíteni. Nem válik be :D. Rohadtul nem izgatnak az ilyen befásúlt "értelmiségiek".
17/23 anonim válasza:
#16: :DDD mondtam. Mi a 2-essel biztosan csak ronda kövét nők lehetünk és mindent csak kitalálunk:/
18/23 anonim válasza:
#17 alap, hogy azok vagytok :D. És még te/ti nyavajogtok a pontozás miatt mikor az én válaszaimat pontozzátok lefele :D. Keressetek életet. Sokat segít majd :D.
19/23 anonim válasza:
#18: Gondolom neked van életed, hogy random nőkbe kötsz bele, hazudtolod meg őket mindenféle alap nélkül egy anonim oldalon:)
Biztosan sikeres lehetsz a nők körében. Miért nem mész vissza az ágyba dugni a barátnőddel/szexpartnereddel? Gondolom mivel akkora kan vagy, nyilván van csajod:)
20/23 anonim válasza:
#19 Már bocs, de ha ilyen gusztustalan megnyilvánulásokat teszel akkor, hogy várod, hogy bárki normális legyen veled :D? Es még én kötök beléd? Ez igen. És lehet nem tűnt fel, de sose mondtam mekkora kan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!