Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok miért nem becsülik meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért nem becsülik meg a rendes, megbízható fiúkat?

Figyelt kérdés
Nagyon kevés ilyen lány van. Hiába vonzódnak hozzám külsőre, de mivel jófiús viselkedésem van így már annyira nem vagyok nekik érdekes. Max csak addig amíg szomorúak mert csalódtak egy fiúban.
2021. dec. 27. 10:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

#9 és ezt miből szűrted le, hm?

Mi kell ahhoz, hogy valaki ne legyen unalmas? Mi az egyáltalán, hogy unalmas? Ha nem iszom le magam minden héten a sárga földig, az már unalmas? Ha nem drogozok, unalmas vagyok?

2021. dec. 27. 11:22
 12/26 anonim ***** válasza:
79%
Fiú vagyok, úgyhogy ezt benézted. Csak már tele a padlás ezekkel a kedvesrendes srácokkal, akik állandóan csak a körülmények áldozatai brühühü.
2021. dec. 27. 11:22
 13/26 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy a rosszak szexuálisan izgatóbbak. De attól senki nem lesz jó, hogy ezt ismételgeti magáról.
2021. dec. 27. 11:24
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
10: mennyire vagy frusztrált, bro? Kedvesrendessrác imidzsbe ez nem nagyon fér bele, nem gondolod? Pont rávilagitasz a képmutatásra. Valójában frusztráltak vagytok, mint az állat, főleg amikor kritikát/elutasítást kaptok.
2021. dec. 27. 11:29
 15/26 anonim ***** válasza:
88%
Ezek a kedves, rendes "jósrácok" a legnagyobb nőgyűlölők. Színészkednek és megjátszák magukat hogy pinát kapjanak. De ha nem kapnak? Minden szutyoknak elhordják a nőt. Itt is van egy példány a kommentek között.
2021. dec. 27. 11:34
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
16-os taps! Diplomas pszichologusunk megszolalt
2021. dec. 27. 11:39
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz nem kell pszichológusnak lenni, hogy átláss a képmutatáson.
2021. dec. 27. 11:41
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
En inkabb okoskodasnak tartom ennyi
2021. dec. 27. 11:49
 19/26 anonim ***** válasza:

Viszont én ilyen fekete ballonkabátos rosszfiú vagyok. Drog, gyorhajtás, száguldozás...jöhet bármi ami illegális és izgalmas!

Akkora magabiztosságom van, hogy még a Berki Krisztián is tőlem kér önbizalomépítő magánórákat.

Ha olyan férfit szeretnétek csajok, akivel még soha korábban nem találkoztatok, akkor jöhetnek a privátok!

Semmi jófiúság nincs bennem! No para!

2021. dec. 27. 12:13
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Te miért nem becsülöd meg azokat a lányokat akik jól tudnak főzni, de... ezen kívül 0 közös pont van bennetek, semmi vonzót nem találsz benne? Bro' az hogy valaki normális csak egy beugró szint, ettől még nem fog kialakulni vonzalom, vágy.
2021. dec. 27. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!