Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kisfarkúként belemennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisfarkúként belemennétek szexbe egy olyan csajjal, aki már előre célozgat rá, hogy a nagy méretet szereti és az baj neki, ha kicsi a pénisz?

Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 09:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden féle képen a szex mindig jó 👍
2021. dec. 27. 09:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Legalább lesz egy jó napod. Utána úgyis lapaton leszel.
2021. dec. 27. 12:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja én megdugtam többször mert nem bírtunk ellenállni egymásnak, de tény hogy lapátra kerültem. Legközelebb ha lesz ilyen lehetőségem, lehet inkább nem élek vele… eléggé lerombolta az önbizalmam, utolsó alkalom után egy hétig kb fel sem ált a farkam.
2021. dec. 27. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Nàllam volt màr hasonló szitu, de végül úgy meg raktam a csajt, ahogy még egyetlen nagyfarkú sem. Aztán fél évig voltunk baràtsàg extrákkal kapcsolatban
2021. dec. 27. 15:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen belementem volna, bár tudom, hogy kései a tanács.

Volt egy barátnőm aki azt hitte, hogy bőven 20+os a farkam, mert az egyik exe elhitette velehogy neki 18 és ahhoz viszonyította az enyémet. Amikor ez kiderült akkor az is kiderült, hogy az exe 10-12 centi lehetett a valóságban :D

Viszont ha valakivel beszélnél, hogy miért és milyen lelki sérült okozott ez neked írj rám nyugodtan.

2022. febr. 7. 10:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Belementem vele a szexbe. Két különböző alkalommal szexeltünk.
2022. febr. 13. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!