Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bírnátok ki ilyen sokáig? Már kezd rosszul esni, hogy nem csináljuk
Figyelt kérdés
Barátnőmmel távkapcsolatban vagyunk jelenleg, így rendre hétvégente találkozunk. Múlt héten megvolt neki, nem kívánta a szexet, ezt meg is értettem. Aztán jött ez a hosszú hétvége a karácsonnyal, és csütörtökön felfázott. Sajnos orvoshoz se tudtunk menni, így jóformán két hete nem szexeltünk. Már kezd nagyon hiányozni, lehet lassan elvonási tüneteim lesznek 😃 persze teljes mértékben megértem, és az egészsége fontosabb, de rohadt nehéz bírni, más erre szolgáló megoldási lehetőség pedig sajnos kevés volt, számomra semmi nem pótolja 😅2021. dec. 26. 22:00
1/3 anonim válasza:
Majd ha felnősz, tanulsz egy kis önkontrollt és rájössz, hogy 2 hét dugás nélkül nem a világ vége.
Gondolom kb 16 vagy még, tombolnok a hormonok, elveszik az eszed is. Majd később rájössz, hogy ha szeretsz valakit, akkor ez semmi. Majd lesz szex. Amúgy meg vállaltad az ilyen helyzeteket a távkapcsolattal (aminek szerintem amúgy semmi értelme és nem működik hosszútávon).
2/3 anonim válasza:
Hat, mást nem tudsz tenni azon túl hogy kivered. Én 4 évig voltam távkapcsolatban, ennél tovább is volt szexmentes időszak, ki lehet bírni.
3/3 anonim válasza:
2 hét... majd ha megnősülsz lesz az 2 hónap is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!