Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép lányt nehéz megtartani?
Figyelt kérdés
Még sosem volt barátnőm. De most van egy átlagnál jóval szebb lány a láthatáron. Félek hogy nem fogom tudni megtartani, mert sok fiú próbálkozhat nála.
Meg én jó fiú típus vagyok és az nem túl vonzó szerintem, még bulizni sem járok:D
2021. dec. 26. 21:12
1/7 anonim válasza:
Hát attól függ kinek. Nekem nem, minden nap mellizomra, kockahasra kel fel. Toppos csávónak toppos nő jut
2/7 anonim válasza:
Ha nem sok pénzed van akkor nehéz.
4/7 anonim válasza:
Hát pedig valami extrára szükséged lesz, bárki bármit mond.
Lehet az izmos test, sok pénz, nagy farok, több diploma vagy kimagaslóan karizmatikus személyiség.
5/7 anonim válasza:
Ha ilyen önbizalomhiányos vagy, ne ismerkedj ilyen lánnyal. Az ilyen kapcsolatoknak soha nincs jó vége. Be fogsz kattanni.
6/7 anonim válasza:
Lesz egy rövid eletrszolo élményed
7/7 anonim válasza:
Attól függ milyen nehéz az a szép lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!