Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál plug mire jó igazából? Olvastam hogy van olyan lány aki nappal séta közben behelyezve sétálgat ! Értem hogy jó érzés de valaki le tudná írni hogy pontosan mibe is jó? Valaki popsiba valaki punciba teszi séta közben mi a különbség?
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 19:50
1/7 anonim válasza:
Ebben szoktam menni az okmányirodába.
2/7 anonim válasza:
Nem csak lányok! Én is szoktam pluggal közlekedni. Egy kicsit izgalomba tart, és tágítva, tágan tartja az ánnuszt. Én már haladó szinten egy nagyobb méretüt hordok, aminek a nyakrészénél 2,5cm. Főled akkor a jó, mikor tudom, hogy a travi szeretőmmel fogok találkozni. Lényegesen megkönnyíti és lerövidíti a belém hatolás előtti előkészületeket.
3/7 anonim válasza:
Gondolom, hogy a 2-es egy biszex pasi. Hát nem semmi. Én csak akkor helyezem fel, ha a férjemmel megyünk bevásárolni, moziba, sétálni, vagy futni, stb. Hasonló okból mint az előző hozzászóló. Egész napra csak otthon volt még bennem. Mivel anál plug, így a puncimba nem rakom. Nehéz lenne benn tartani. Oda van gésa golyóm.
N
4/7 anonim válasza:
Egyrészről tágításra, nagyobb dologok behelyezése előtt, másrészről izgató tud lenni, mindkét nem számára.
5/7 A kérdező kommentje:
Úgy tudom az hogy távozásra nem feltétlenül arra van. Egy S és méret nem nagyon tágít szex közben használjuk popsiba úgy " jobban szorít a punci. De séta közben a nőt mi izgatja ? Mer a férfinak ugye ott a prosztata.. ezért is tettem fel a kérdést hogy popsiba mi izgatja a nőket ?
2021. dec. 26. 21:36
6/7 A kérdező kommentje:
Tágitasra **
2021. dec. 26. 21:40
7/7 anonim válasza:
Kérdező, ennyi erővel akkor a popsiszexet is miért szeretnék a csajok?
Pedig nagyon sokan szeretik. :)
Attól hogy a csajoknak nincs prosztatájuk, még a popsijuk ugyanúgy érzékeny az izgatásra. Illetve a plug feje nem csak a popsiban érezhető hanem a körülötte lévő szerveket, puncit is izgatja közvetve.
Nekünk srácoknak ugyanez megvan, csak mi még annyival szerencsésebbek vagyunk hogy a prosztata is a popsiból ingerelhető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!