Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg tud jó lenni az anális szex?
Engedni:DDDD ilyenhez se érnék hozzá, ha pasi lennék. A kutyámnak szoktam engedni dolgokat:)
Kérdező: én pl élvezem, nekem izgató. Én azt szoktam mondani, egyszer ki kell próbálni mindent, annyit megér. Aztàn max ha nem tetszik, nem csinálod többet.
Annyi hogy alaposan fel kell készülni, szépen lemosakodni arrafele. Aztán sok izgatás. Síkosító mindenképp legyen. Hasznos tud lenni egy kisebb plug is, nekem az első (jó) anális élményem így volt, hogy a pasi betett egy kisebb plugot és bennem hagyta picit. Addig csináltunk mást. Az a plug annyira ellazította az izmokat, hogy utána szinte meg se éreztem, ahogy berakja. Pedig nem votl kis mérete. De ehelyett az ujjazás is jó, meg a popsinyalás. Ha a barátod ezeket nem akarja, akkor hagyjátok is az egészet. Csak figyelmes, türelmes férfival csináld, különben fájni fog.
Hajrá:)
3: Végtelenül ostoba vagy.
A szexualitásban alap a konszenzus.
Kizárólag olyat lehet és etikus tenni, amibe mindkét fél beleegyezik.
Az hogy a te erről mit sem tudsz, csakúgy mint a stìlusod téged minősìt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!