Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Analban segitseg kezdok vagyunk ?
Szoval szeretnenk kiprobalni popsiba , felesegem az ujjazast nagyon elvezi mikozben nyalom .
2 ujjam bemegy a 3.nal mar faj neki. De 2 ujjal valo izgatas utan meg nem tudom berakni neki mert faj , sikositit boven probaltunk hasznalni . Az elojatek kbb25-30 perc volt mikor probaltuk de nem ment be a popsijaba . O is ellazult teljesen 1x el is ment nyalas kozben ….
Kernem tapasztaltabb emberek irjak mar le reszletesen meddig kell izgatni a popsilyukszit hogy be tudjam venni a varat mert mind a ketten nagyon varjuk mar …
Koszi a segitseget
Nem en akartam kiprobalni!
De igy hogy mar belekezdtunk engem is izgat . De jo nekem a punci is , de szeretnek neki oromot okozni es ha ehez az kell hogy itt kerdezzek az analrol akkor azt teszem hogy jo legyen neki . Mert o is megtesz ertem mindent igy viszonozni probalom en is. Ezert vagyunk egy par .
Üljön rád ő. Akkor saját magának tudja szabályozni és lassan ki be mozgatni. Vagy oldalt fekve, úgy talán a leglazább a nő és, akkor is ő csinálja a rácsúszást, ahogy neki jól esik. Az ánusz is nagyon tud tágulni, de sokkal több idő kell hozzá, mint a puncihoz.
Lassan menjetek befelé. Van amelyik nőnek izgatás nélkül síkosítóval be lehet tenni, de van akinek kell a hosszú előjáték. Meg próbáljatok ki több féle játékszert amivel tudjátok tágítani.
Az ujjazás és csikló ingerlés jó technika. Próbálta már saját magának is egyszerre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!