Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Analban segitseg kezdok vagyunk ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Analban segitseg kezdok vagyunk ?

Figyelt kérdés

Szoval szeretnenk kiprobalni popsiba , felesegem az ujjazast nagyon elvezi mikozben nyalom .

2 ujjam bemegy a 3.nal mar faj neki. De 2 ujjal valo izgatas utan meg nem tudom berakni neki mert faj , sikositit boven probaltunk hasznalni . Az elojatek kbb25-30 perc volt mikor probaltuk de nem ment be a popsijaba . O is ellazult teljesen 1x el is ment nyalas kozben ….

Kernem tapasztaltabb emberek irjak mar le reszletesen meddig kell izgatni a popsilyukszit hogy be tudjam venni a varat mert mind a ketten nagyon varjuk mar …

Koszi a segitseget

2021. dec. 26. 16:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
tagitsd kettovel a harom elott?
2021. dec. 26. 16:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Persze tagitottam, de a 3. Ujjam mar nem ment be inkabb abbahagytuk mert fajt neki
2021. dec. 26. 16:53
 3/14 anonim ***** válasza:
akkor tagitsd tovább a kettovel a 3 elott...
2021. dec. 26. 16:55
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Minek kell erőltetni ha fáj?? Nem jó neked a friss,meleg punci?
2021. dec. 26. 16:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Túl vastag a farkad hozzá. +ő nincs ellazulva. N
2021. dec. 26. 17:01
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem en akartam kiprobalni!

De igy hogy mar belekezdtunk engem is izgat . De jo nekem a punci is , de szeretnek neki oromot okozni es ha ehez az kell hogy itt kerdezzek az analrol akkor azt teszem hogy jo legyen neki . Mert o is megtesz ertem mindent igy viszonozni probalom en is. Ezert vagyunk egy par .

2021. dec. 26. 17:03
 7/14 anonim válasza:
Pontosan idő kell hozzá amig a kellő méretre tágul, akár negyed óra. Minenkép olaj alapú síkosítóval próbálkozzatok az nem szárad ki mivel az ánusznak nincs természetes nedvesítése és nagyon fontos hogy ne döfj amíg nem érzed hogy a fitymád könnyedén "áthalad" a bejáraton!
2021. dec. 26. 17:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Szexshop, tágító.
2021. dec. 26. 18:04
 9/14 anonim ***** válasza:
58%

Üljön rád ő. Akkor saját magának tudja szabályozni és lassan ki be mozgatni. Vagy oldalt fekve, úgy talán a leglazább a nő és, akkor is ő csinálja a rácsúszást, ahogy neki jól esik. Az ánusz is nagyon tud tágulni, de sokkal több idő kell hozzá, mint a puncihoz.

Lassan menjetek befelé. Van amelyik nőnek izgatás nélkül síkosítóval be lehet tenni, de van akinek kell a hosszú előjáték. Meg próbáljatok ki több féle játékszert amivel tudjátok tágítani.

Az ujjazás és csikló ingerlés jó technika. Próbálta már saját magának is egyszerre?

2021. dec. 26. 18:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha 3 ujjal kell tágítani akkor vastag vagy. Vegyetek plugot és több idő, türelem. N
2021. dec. 26. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!