Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit találjak még ki itthon?
Figyelt kérdés
23 éves srác vagyok es 2 hetente hétvégére hazajovok szüleimhez. Az a helyzet, hogy már dec 20.a ota itthon vagyok es az interneten osszeismerkedtem egy 36 eves egyedülálló anyukaval, akivel már többször lefekudtem 4 nap alatt.
A lényeg, hogy már kifogytam az otletekbol, hogy mit mondjak itthon, hogy miért járok el esténként. Nem szeretném ha a szüleim megtudnák
2021. dec. 26. 16:25
2/9 anonim válasza:
Bocs de 23 évesen semmi közük hozzá. Elmész azt hello. Nincs magyarázkodás, neveld be egy kicsit az elceszett szüleid, hogy tudják hol a helyük. Nem 15 éves vagy már. Fogjàk fel, hogy felnőttél.
3/9 anonim válasza:
Nem 15 éves vagy, hogy magyarázkodni kelljen. Megmondod hogy ismerkedsz egy nővel és kész
4/9 A kérdező kommentje:
Eddig nem kérdezték. Mindig azt mondtam, hogy haverokkal találkozok. De ha megkerdezik akkor már kicsit furcsa lesz, hogy mindig haverokkal találkozok 😂
2021. dec. 26. 16:30
5/9 anonim válasza:
Azt hiszik,hogy b...zi vagy,mondd el az igazat
6/9 anonim válasza:
Nem kell a részletekbe bele merülni. Mondod,hogy van egy kialakulóban lévő kapcsolatod. Nem kell tudni,hogy csak dugod,majd azt mondod,hogy nem lett belőle semmi.
7/9 Senior Séf válasza:
Barátnőhöz mész. Ennél többet nem kell tudniuk. Így legalább megnyugszanak, hogy nem vagy meleg.
8/9 anonim válasza:
15 évesen se magyarázkodtam hova megyek.. "majd jövök, heló". nemhogy huszonévesen. :D :D :D
9/9 anonim válasza:
Életképes lehetsz. Azt is a gyakorin kérdezted meg,hogy hogyan kell megdugni a csajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!