Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció után 1 nappal mennyire valószínü a teherbe esés?
Sziasztok! Tegnap ért véget a menzeszem, ma pedig úgy alakult, és tudom-tudom a mi felelősségünk, de így alakult hogy óvszer nélkül szexeltünk. Nem ment el bennem. Csak érdekel hogy így mennyi a valószínűsége, hogy terhes legyek?
Nem egy aggódó kérdés lenne, mert együtt élünk amúgy 2 éve, dolgozunk, csak még gyereket nem szeretnénk, de ha ugy alakulna sem lenne baj.
Most csináltuk először óvszer nélkül, azért mennyire másabb a nélkül, hihetetlen.
Na de visszaterve a kérdésre, köszi ha válaszoltok.
23 N
Esély mindig van rá. Ne nyugtasson meg, hogy csak x %, mert ha te pont abba esel, akkor kit érdekel hány % volt:D
A te testedben ez 50-50%. Van-e valami spontán peteérésed épp vagy nincs.
Attól függ hány napos a ciklusod, mennyi ideig menstruálsz! Nem beszélve arról, hogy az előváladéka tartalmazott -e hímivarsejtet, amit jósolni sem tudsz.
Ha nem akartok gyereket és zavar az óvszer, akkor keressetek más fogamzásgátlási módszert, felesleges kockáztatni.
Nyugi kb konvergál az esélye a nullához.
Sok sok csajt élveztem tele ilyenkor, és nincs gyerekem.
Gondolj bele vannak párok akik ÉVEKIG próbálkoznak, és semmi. igaz van olyan is, aki azonnal ha csak ránéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!