Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes várni egy lányra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes várni egy lányra?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik, régebben vonzódott hozzám csak nem vagyok jó az ismerkedésben így nem lett semmi. Nem tudom őt elfelejteni.

Érdemes várni olyan lányra aki kapcsolatban van?

2021. dec. 25. 00:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha kapcsolatba van, akkor felejtős...
2021. dec. 25. 00:18
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Lehet együtt élik le az életüket, de ha nem is, ki tudja mikor szakítanak. Szerintem lépj túl rajta. Nyilvánvaló, hogy nem voltál neki elég szimpi, mert akkor ő se tudott volna elfelejteni téged. Ez van, felesleges várnod, mert szerintem akkor is mag vígasztalódni leszel jó.
2021. dec. 25. 00:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Várni nem érdemes. Lépni kell, de ha párkapcsolatban van akkor tovább kell lépni.
2021. dec. 25. 00:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ne más szakítását várd, ne legyél szanalmas. Hiába vársz rá, nem kellettél neki, lépj tovább, felesleges egy platói szerelmet kergetni.
2021. dec. 25. 00:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne várjál mert nem repül a szádba a sült galamb.

Tegyél érte hogy össze jöjjön, de ezt magadtól kellene érteni.

2021. dec. 25. 06:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem :).
2021. dec. 25. 09:15
 7/7 Mickbro ***** válasza:
Ez olyan mint a busz, ha már elment a lehetőség...majd jön a következő.
2021. dec. 25. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!