Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fog szenteste a szeretőjével is csetelni titokban, miközben a párja az ajándékot csomagolja a másik szobában?
Figyelt kérdés
Ez izgi érzés nem, fiúk-lányok?🤫😜2021. dec. 23. 17:32
11/21 anonim válasza:
Erre vagyok büszkék. De rohadt undorító.
12/21 anonim válasza:
2X éves koromban volt olyan, hogy a MILF barátnőm a kádból SMS-ezett velem, miközben a férje készült a karácsonyi halászlével a konyhában.
13/21 anonim válasza:
Szenteste ki tud elszökni otthonról?
Nálunk ma volt a "szenteste" kora délután. Nőnek otthon a 2 gyerek (akik igaz nem picik már) de nehezebb ellépnie csak úgy.
14/21 anonim válasza:
Ja bocs, nem találka a kérdés
Üzenetet szoktunk váltani minden egyes nap ebbe dec 24 is beletartozik
15/21 anonim válasza:
Sztem ez tök izgi h izgatottan írok h vajon mit is kaphatok idén a páromtól és közösen elkezdünk találgatni… ez amolyan hagyománnyá vált már nálunk így idén sem lesz másképp😇🤷🏼♀️
17/21 anonim válasza:
Erre te büszke vagy? Remélem az ilyen kis patkányok hamar lebuknak és egyedül rohadnak meg
18/21 anonim válasza:
Még ha lenne is, legalább akkor nem tennék ilyet.
Legalább szenteste, de még karácsony napjain is, semmi titkos beszélgetések.
19/21 anonim válasza:
Nekem barátnőm ma fog találkozni a szeretővel, ezért nem tudunk menni rokonokhoz, csak holnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!