Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Méret a lényeg? Vagy hogy is van ez hölgyek?
Jó lenne te is leállnál ezzel a hülyeséggel, senkit nem érdekel a méret.
Főleg mi köze a kornak ehhez a baromsághoz?????
"Azt látom itt gyk-n hogy mindenki 20+ méretet akar és itt mindenkinek 20+ a mérete."
Akkor igencsak szelektíven olvasol. Érdemes lenne leszokni róla.
Szinte minden farokméretes kérdést szép csendesen elolvasok. Az általam végzett, nem reprezentatív, benyomás alapú felmérés alapján a tipikus hozzászólók a következők:
Vannak a közhelyesek: "lényeg, hogy tudd használni", "van akinek ez, van akinek az", "nem jó se a túl kicsi, se a túl nagy", "a szerelem nem ezen múlik", "nem centivel a zsebemben járok randizni".
Vannak a stréber anatómia oktatók: "a hüvely nyugalmi állaptban 12 cm hosszú, a g-pont 5 cm-re található", "a nők 30%-nak van csak hüvelyi orgazmusa", "az átlagméret 13,678cm".
Vannak a türelmetlenek, akinek elegük van: "már megint egy farokméregető", "nem a farkad, hanem az önbizalmad miatt nem dugsz", "fogjátok már fel végre, hogy ...".
Vannak a saját sztorit írók akiknél többnyire az a lényeg, hogy a mostani pasijuk a legjobb, akivel "mennyei" a szex.
Vannak, akik felsorolják az eddigi tapasztalataikat, és elmondják melyik volt a legjobb. A "legjobbat" általában 13 és 18 cm közé szokták emlegetni. A leggyakrabban a 16-ot érzem felemlítve.
Vannak a keményen őszinték: "volt, hogy semmit sem éreztem", "ha nem jó a szex, én lelépek, bocsika", "ha kipróbáltál egy ferrarit, te visszaülnél egy trabantba?", "márpedig nincs olyan, hogy túl nagy". Általában aztán kiderül, hogy a megfelelő méret ugyanoda esik, mint az előző pontban.
Vannak az óriás barlangját megjárt, tapasztaltak: "hatalmas volt, majdnem felálltam és eljöttem". Aztán ebből van a negatív ("még egy év után is véreztem, akárhogy próbáltuk, szakítottunk"), és a pozitív ("egyszer csak hatalmas orgazmusom lett", "szép lassan hozzászoktam, azóta mennyei a szex") kimenetelűek.
Aztán vannak a pasik. Annak is különböző alfajai: "nekem 14/4, és a csajomnak ez is nagy", "persze adják itt az álszentet, titokban meg mind imádja a nagy f.szt", "na ezért fogom én inkább megölni magam, mint szexelni", "sziasztok lányok 18/5, kigyúrt pasi vagyok Debrecenből", "biztos harangozni lehet a p.nádban, mert már szét vagy b.szva".
Olyat, hogy "minden nőnek a 21cm a király" csak pasik szájából olvasok, így nem értem a kérdésed.
Szemely szerint en max 16cm (inkabb 14-15cm) es kisse vastagabb farkat elvezem a legjobban
Egyszer mentem bele egy sraccal h szexeljek vele. Neki tenylegesen oriasi volt. De egyszeruen nem ment fizikailag. Istentelenul fajt pedig mindent megtett h fulosan izgalomba jojjek. 28 evesen meg szuz volt mert nem volt olyan lany akinek bement volna. De ez extrem eset. Ilyan 1millio pasibol ha 1nek van akkor lehet sokat mondok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Olvasgass kicsit. Nem a méret a lényeg, csak legyen minimum 17cm. Micsoda meglepetés, a nők a nagyot szeretik. Csak az emberek 99%-a tudta ezt eddig is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!