Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért félek ennyire a nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek ennyire a nemi betegségektől?

Figyelt kérdés
Eddigi életem során, nem sok férfival voltam együtt, csak 3-al. A harmadik a mostani barátom. Anyám mindig mondja ügyeljek, mert így is van elég bajom, endometriózisom van. Meg hogy gondoljak bele egy férfitól mennyi mindent lehet összeszedni és hogy a farkat bekapni undorító dolog. De mégis ha a barátomat orálisan kényeztetem, mindig bennem van, hogy elkapok tőle valamit. Óvszer nélkül sem szexeltünk még, nem tudom ha komolyabbra fordulna a kapcsolatunk, akkor hogy lennék vele anélkül. Mindig van bennem egy kis félsz szexuális együttlét előtt, de nem azért, mert jól esik a szex, bár néha van egy kis lelkiismeret furdalásom, mert szexelek.
2021. dec. 22. 23:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert anyád ezt nevelte beléd.Abban igaza van, hogy ügyelni kell a védekezésre, és meg kell válogatni a partnereket, tanácsos nem sűrűn váltogatni őket.Viszont azzal, hogy ráderőlteti a véleményét(undorító az orális szex, stb), ez kihatással van rád tudatalatt.Ne hagyd, hogy anyád tönkretegye a szexuális életed.
2021. dec. 22. 23:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Csináltassatok mindketten nemibetegség szűrést. Amíg komoly a kapcsolat és hűségesek vagytok, addig nem lehet gond ha már egyszer van teszt, ami szerint nincs senkinek baja. Ha ezek után sem érzed magad komfortosan, akkor az anyád zavar igazából nem a nemibetegségek.

Egyébként ha tényleg csak a nemi betegségektől félsz én megértem. Nekem ezt senki sem mondta, de mégis félek tőlük. Évente teszteltetem is magam, mert sajnos a gumi nélküli orált minden férfi elvárja, az is akivel nem vagyok együtt sokáig.

2021. dec. 22. 23:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg is válogatom kivel fekszem le, azért voltam 28 évesen ezidáig 3 férfival. Megbízom a barátomban tudom hogy hűséges. Egyedül amit tudok, hogy a méhnyakrákszűrésem negatív lett. Anyám szerint a barátom miatt lett endometriózisom. Védekezni mindig védekezünk.
2021. dec. 22. 23:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3 Nem kell anyád tanácsára adni eü. kérdésekben, mert hiányosak az ismeretei.Az orvos szava a mérvadó ebben, tőle fogadj tanácsot.Endometriózisod akkor is lenne, ha szűz lennél.Az orvosok sem tudják pontosan mi okozza, nehogy már anyád pont tudja, hogy a pasid tehet róla.Szerintem ő kicsit férfigyűlölő és a te kapcsolatod is tönkre akarja tenni.
2021. dec. 23. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az endometriózis nem olyasmi amit el lehet kapni. Viszont tényleg fogjátok magatok és menjetek el teljes szűrésre, utána meg lehet lobogtatni anyuka előtt a teszt eredményt. Ha meg nem akarsz elmenni, akkor te se akarod igazából megnyugtatni magad. (egyébként nem ciki, elvileg minden nemileg aktív felnőttnek évente kéne járni az orvosok ajánlása szerint)
2021. dec. 23. 00:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért 28 évesen anyád ostoba tanácsaira hallgatni, amiknek orvosilag igazolt alapjuk nincs,a te intim életeddel kapcsolatban elég meredek. Ennyi idősen még nem jöttél rá,hogy anyád nem orvos, és, hogy milyen betegség hogyan terjed? Szerintem ez durva. Művelődj és válj le anyádról...
2021. dec. 23. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!