Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik mi a véleményetek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik mi a véleményetek az alakomról?

Figyelt kérdés

link:

[link]

[link]

2021. dec. 22. 18:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%

Nem értem mi értelme van kirakni úgy egy képet, hogy sajátként tünteted fel. Miért nem írod azt, hogy 'mi a véleményetek erről az alakról' vagy valami hasonlót? Ez így csak szánalmas és nem lehet komolyan venni..

A válaszom pedig az, hogy nem lenne vészes, ha hasból kicsit lemenne (minimális fogyással el lehet érni, mert tuti onnan fog fogyni az illető nő, mivel oda is hízik). Valmint megfelelő ruhát kéne felvenni, nem olyat, ami bevág/szorít.

N

2021. dec. 22. 19:10
 12/21 anonim ***** válasza:
51%

Enyhén szólva is dagadt...

Szóval ezt nem vinném az ágyamba, max cumizhat, ha elég ügyes.

És most magadról is tölts fel egyet

2021. dec. 22. 20:00
 13/21 anonim ***** válasza:
41%
Hányinger. Ocsmány dagad disznó a lány a képen. 🤮 25L
2021. dec. 22. 20:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A has az elég szembetűnően lelóg, de a test többi része rendben van.

21F

2021. dec. 22. 21:40
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

Hát, ha a melled is akkora lenne mint a hasad, akkor beléd tudnék szeretni - ha akarnék.

A segged bejövős.

2021. dec. 22. 21:50
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön
2021. dec. 22. 22:12
 17/21 A kérdező kommentje:

Kamu volt, csak kíváncsi voltam, hogy a nők és a férfiak hogyan viszonyulnak a teltebb alkathoz, mennyire elutasítóak, ki van jobb helyzetben, illetve arra voltam kíváncsi, hogy ki a válogatósabb a két nem közül. Nen vagyok professzor, nem tudom mennyire reprezentatív ez a kis felmérés itt, de nagyjából az életbe is ez tükröződik nekem vissza amit itt kaptam.

Itt egy másik kérdés, egy pufókabb alkatú férfiról:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

A kérdésekben egyik képen sem én vagyok, a félreértések elkerülése végett.

Hatalmas a kontraszt a férfiak és a nők elvárásai között. A hölgy és az úr aki a képeken vannak, kb. ugyanaz a kategória túlsúly szempontjából, mégis nagyon eltérőek az eredmények.

A férfiak többsége bár szintén elutasítja a túlsúlyt, de még mindig vannak akiknek tetszik vagy azért lefeküdnének egy túlsúlyos nővel. Mindemellett 8 különböző felhasználótól kaptam pikáns üzenetet, akik meg akartak környékezni. Amikor férfinak adtam ki magam, az érdeklődés szinte nulla volt.

A hipotézisem, miszerint a nők válogatósabbak beigazolódni látszik és az is, hogy a férfiakon nagyobb a nyomás szex partner keresés vagy párkeresés terén.

2021. dec. 23. 19:00
 18/21 anonim ***** válasza:

Itt a netről lopott kép eredetije:

[link]

2021. dec. 23. 23:50
 19/21 anonim ***** válasza:
Dagadt
2021. dec. 24. 01:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Dagadt vagy. Nem bántás hanem ez az igazság.
2021. dec. 24. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!