Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Apatest vagy kigyúrt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apatest vagy kigyúrt?

Figyelt kérdés

2021. dec. 22. 16:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#4: Semmi köze az ízlésnek a saját testalkathoz. Tök sokszor látok kigyúrt pasikat ducibb csajjal 'eg fordítva is. Én voltam elég vékony/sportos is korábban (10 év versenysport), de akkor se tetszettek az ilyen kondis izomagyak. Pedig akko és most is van lehetőségem ilyen srácokkal ismerkedni, de nem. Persze csak emiatt nem offolok ki senkit, hisz ha megkedvelem akkor 'elnézem', hogy nem olyan a testalkata. De ha választani kéne, akkor mindenképp egy 90+ kg os masszívabb test, mint egy szálkás. #3
2021. dec. 22. 16:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Kettő között.
2021. dec. 22. 16:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Évtizedek óta sportolok, egészen formás “csajszi” vagyok, de pár kalandon kívül nem igazán kerestem a “kigyúrt” pasik társaságát.

Jobban szeretem az erős testalkatot. Nem vékony, nem izomkolosszus, nem dagi, hanem olyan kellemes. Mint pl Robert Downey Jr, vagy James McAvoy, Tom Hardy.

2021. dec. 22. 17:01
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Apatest....

hja, persze.

Hájas, inkább.

Az "apatest" meg a "mackós" az ilyen pc-duma :)))

Ne legyen nagyon kigyúrt, amiről ordít, hogy az élete a gymben zajlik meg valszeg mindenfélét szed is (ami hosszútávn egészségtelen), de legyen egészséges, izmos teste. Ha valaki odafigyel a testére, arról feltételezem, hogy az élete más területeire is figyel.

Aki egy teszkós sütinek nem tud ellenállni, az valószínűleg akaratgyenge máshol is.

2021. dec. 22. 17:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Kigyúrt.
2021. dec. 22. 17:41
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
kigyúrt de azért ne valami felpuffadt koximaxi mert azoknak fel sem áll már a sok cucctól.
2021. dec. 22. 17:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem szeretem az ilyen szekrény méretű pasikat, de annál gusztustalanabb nincs amikor valaki egy igénytelen lény és akkora bele van huszon-harminc évesen, hogy instant elmegy tőle minden kedvem. :D
2021. dec. 22. 18:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Kettő között, ne legyen tiszta izom, de legyen jó formában.
2021. dec. 22. 20:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy kéne összekombinálni a két fogalmat, hogy az apatestből maradna a testesebb, vállasabb, vastagabb derekú emberforma, de nem maradna az a fajta szarokbeleség, elhanyagoltság, túlzott szőrösség, rosszul öltözöttség, ami ehhez az alkati fogalomhoz szintén társulni szokott. Az tetszik, hogy a gyúrósok akarnak valami jó megjelenést, csak szerintem ez az eresség, barázdáltság, darázsderék és extrém izomkitüremkedések a ló másik oldalának minősülnek.
2021. dec. 22. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!