Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A cuckold férfiak és párjaik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cuckold férfiak és párjaik nem félnek a nemi betegségektől?

Figyelt kérdés

Izgat a téma, hogy más feleségét dugjam szal baromi sok ilyen jellegű amatőr videót nézek és feltűnt, hogy a nagyján nincs gumi.

Miért?

2021. dec. 22. 13:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#8 igen, ez így működik általában, mindazonáltal az a fura ebben hogy rengeteg olyan történetet ismerek elsőkézből ahol az illető összevissza dugott kb mindenkivel,m és soha semmi baja nem volt, akár férfi akár nő, aki meg rettegett, meg mindentől parázott az az első alkalommal benyalt valamit.
2021. dec. 22. 16:48
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 benne van a pakliban ez is az is, de hogy kapod el? Ha gumi nélkül dugsz, vagy ha gumival? Minél forgalmasabb az "úttest" annál nagyobb a sansz hogy vakrepülésnél elütnek.
2021. dec. 22. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Általában a rettegéssel sokmindent bevonz az ember az univerzum törvényei szerint.. tudom ez irracinális, de valahogy az általános élettapasztalat mégis ezt mutatja.

+aki mindig mindentől óvta magát, annak az immunrendszere is sokkal butább, mint annak aki nem sterilen éli az életét.

Mindegy, csinálja mindenki ahogy akarja..

2021. dec. 23. 00:53
 14/16 anonim ***** válasza:
az univerzum törvényei 🤣 és ezt az univerzumtól tudod, vagy emberek találták ki?
2021. dec. 23. 23:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Más dolog ismerni az utat hallomásból, és más dolog járni rajta.

Elsőkézből vannak infoim ezekről a dolgokról, egyrészt ismertem elég sok csajt, akikben több kilóméternyi farok járt, és élvezett bele anélkül hogy bármi bajuk lett volna, másrészt én is elég sok helyre betuszkoltam a répát kockáztatva, és életemben egyszer nyaltam be egy apróságot mindössze.

2021. dec. 24. 00:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Értem, akkor ez tényleg az univerzum törvénye
2021. dec. 24. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!