Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvasom, hogy sokakat érdekel a cuckold felállás. Engem is, de pont fordítva: úgy, hogy én dugom valaki nőjét, miközben nézi. Ez normális, hogy eltérek ebben az átlagtól?
Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 16:01
1/11 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy átlag. Max azt lehetne annak nevezni, akinek semmi perverziója nincs, sima szexet kedveli. A cuckold nem átlag, meg aztán gondolj már bele minden egyes cuckoldra jut minimum egy, aki a nőt dugja. Eleve nincs cuckold 3.nélkül:D tehát nem térsz el semmiben senkitől
2/11 anonim válasza:
Én a másik oldalon vagyok, látni szeretném, ahogy valaki kegyetlenül megbassza előttem. :)
4/11 anonim válasza:
Ebben az esetben lehet, hogy téged keresünk.
5/11 anonim válasza:
Ez elég átlag, nálam is sokan jelentkeznek, hogy megdugják barátnőmet. :D
6/11 anonim válasza:
Bárcsak megdugná valaki előttem a feleségemet... én pedig biztatnám közben :)
7/11 anonim válasza:
Hát, a dolog csak úgy működik, ha van egy másik pasi, aki megdugja az asszonyt időnként. Szóval kell lenni ilyen férfiaknak is mindig. :)
Amúgy ha valóban ilyen ambícióid vannak, nem hátrány, ha magas vagy, jól nézel ki, és a farokméreted is inkább átlag feletti, mint átlagos. ;)
8/11 anonim válasza:
Kellenek az ilyen férfiak is akiknek meg ez jön be és arra gerjednek, hogy egy foglalt lányt dugjanak. Mi az ami tetszik benne? Érdekel a másik oldal véleménye is.
9/11 welcome1976 válasza:
Enyémet is felajánlom neked ;). Igaz már 43 éves. De hátha....
10/11 anonim válasza:
Én is szeretném más feleségét dugni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!