Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen esetekben csalnátok meg a barátotokat?
Ha szeret téged meg te is őt akkor meg tudnád csalni amiatt mert megismersz egy jobb külsejű, férfiasabb viselkedésű fiút?
Vagy pl ha nélküle mész bulizni mert ő nem jár akkor ott képes lennél részegen megcsalni?
Sajnos van az a pia mennyiség amikor már képszakadás van, és nem is emlékszem vissza, mi történt akkor. Ilyenkor előfordulhat.
De józanul, szándékosan nem csalnám meg, csak mert találkozom egy jó pasival.
4: néha elszalad a ló, főleg fiatalon, nehéz mindig a szintet tartani.
De egyetértek a többiekkel, manapság, amennyi drog és piálás van a fiataloknál, nagyon nehéz képben lenni és teljes mértékben ügyelni arra, hogy valaki ne használja ki a helyzetet. Velem még sosem történt meg, de volt már, hogy annyira elengedtük magunkat buliban, hogy párommal úgy szexeltünk, hogy én kb a felénél kapcsoltam, hogy pucérok vagyunk és már dugunk. De ez mindig párommal volt. De el tudom képzelni, hogy ittas vagy, be vagy nagyon indulva, tök jó a hangulat, esetleg még be is vagy szívva, minden passzol, egyszerűen csak hátradőlsz, élvezed az érzéseket és bumm, azt veszed észre, hogy már szex is van, mert kimaradt 2 perc az életedből.
Ha annyira érdekel az a jobb pasi akkor előtte szakítok.
Bulikban nem iszok annyit, hogy ne tudjam mit csinálok.
Szóval az egyszerű válasz: nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!