Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen a tökéletes női test?
Nekem az, ami nem olyan élőben, mintha szerkesztve lenne annyira tökéletes.
Szeretem, ha jó alakja van egy nőnek, de nem feltétlen kell ahoz 50kg-nak lenni. Szeretem, ha vannak tigris csíkjai(striák). Főként, combján, fenekén, de igazából, számomra bárhol is van egy nőn, jól néz ki. Egy full fehér bőrü nőn is szexi, de ha barnúl, még szexibb.
Nem kell, hogy kocka hasa legyen. Az nekem nem tetszik. Szeretem, ha van egy kis poci, amit lehet simizni.
Nem kell nagy mell. Nekem a kicsi/közepes tetszik. Nagy fenék sem kell. A kicsi is lehet formás. A lényeg, hogy legyen rajta tigriscsík mert az szexi.
Szóval, igen. Számomra olyan egy tökéletes női test, ami nem az, amire általában vágynak, amit szeretnének a nők maguknak:) 24f
A szépség elég szubjektív dolog. Mindenkinek más a szép, más a tökéletes.
Amikor az ember szeme előtt lebeg a rózsaszín felhő, akkor még az apró testi hibák is tökéletessé teszik a szerelmünk tárgyát.
Nem a test tetszik meg. Hanem a részletek. Ne lógjon a husi rajta, ám nem baj ha netán van neki némi feleslege. Narancsbőr sem gáz. A punci legyen fazonos vagy csupasz. A melleknél nem gond a lógás, a méretük nem mérvadó. Arcra nincs zsánerem, ahogy hajra sem. Ha elfogadja magát fizikailag akkor én is jól érzem magam a társaságában.
Nem minden nő tökéletes, ahogy én sem vagyok tökéletes férfi. De ha egy nőnek felkeltem az érdeklődését akár itt, az sokkalinkább a gondolkodásmód miatt lesz.
#13!
A melleit hol hagyta?
Ja tusol, így le csatolta!?
Miért lenne olyan alakja? Azért mert egy látszólag 50 kg-os nő ilyen alkattal rendelkezik, az nem jelenti azt hogy a férfi ettől pedofil. Vagy te még nem láttál vékony nőket az utcán? Mindegyikük barátja pedofil?
Egy felnőtt nő, testalkattol függetlenül önálló döntésekre képes pl arról, hogy kivel akar szexelni és kivel nem. Egy gyerektől ez nem mondható el. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!