Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak tényleg van különbség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak tényleg van különbség azok a nők között akik már szültek és akik még nem? Azoknak a véleményére lennék kíváncsi akik már voltak mindkét nővel..

Figyelt kérdés

Mivel sokszor hallom férfiaktól ha beszélgetnek hogy ah annak már jó tág lehet mert már szült vagy hogy u az jó szűk mert még nem szült?

24.n

2021. dec. 20. 10:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

lehet nem ez volt a gond de voltam egy 2 gyerekes anyukával nekem ő tág volt elvesztem benne,és voltam egy velem egykorú 25 évessel (gyermektelen) ő elég szűk volt pont jó. Ez lehet nem mérvadó hisz lehet nekem kicsi vagy bármilyen ok adódhatott viszont én ezt tapasztaltam.

egyébként voltam más 40 körüli nővel is vele jó volt bár neki sem volt gyereke. nekem ez a tapasztalatom szóval itt és most azt gondolom van különbség.

2021. dec. 20. 12:56
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Én voltam ugyan már szült és még nem szült nővel is, de a minta nyilván közel sem akkora meg nem is reprezentatív, hogy messzemenő következtetéseket lehessen levonni belőle. Alapvetően szerintem a hüvely kellőképpen rugalmas, szóval egy komplikációmentes szülést követően nagyjából vissza kell állnia normál helyzetbe. Ilyenkor maximum kicsi különbség érezhető, vagy akár semmi. Lényeges különbség inkább akkor van, ha szülés közben történt gátmetszés és/vagy gátszakadás. Ilyenkor ennek a mértékétől is függ a dolog, illetve attól, hogy az orvos mennyire ügyesen és milyen szorosra varrta utána össze.
2021. dec. 20. 13:25
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
A biológia könyvet kellene inkább alaposabban kielemezni nem ilyen fszságokat kitalálni. A vagina rugalmas, tehát nem tágul ki véglegesen, csak egy kicsit szülésnél. Ugye mindenkinek adott és egyedi a vaginája, mint ahogyan a férfiaknak a péniszük is. Ha aktus közben a nő esetleg tágabb lenne, az azt is jelenti, hogy ellazult, élvezi, tehát izgalmi állapotban van. Persze ahelyett hogy örülne ennek a partner, még ő a hibás amiért ki mert tágulni. Itt most nem arra gondolok amikor kolompolni lehet. Ott szimplán nem passzolnak a méretek és a felek. Aki ezen rinyál annak maradhat nyugodtan a keze, azzal úgy nyomorgatja, szorítja a pélóját ahogy akarja.
2021. dec. 20. 15:10
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Igen,van különbség,de nem az hogy szűkebb vagy tágabb.Aki már szült az gyengédebb,figyelmesebb, stb.
2021. dec. 20. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Császármetszésnél is csak egy csík marad
2021. dec. 21. 22:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs különbség. Az én párom is szült és most is olyan szűk hogy nem tudom neki azonnal betenni mert fáj.
2022. jún. 5. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!