Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan reagálnátok ha szőrtelen lenne a férfi?
Ha teljesen szőrtelen tetőtől talpig.
Csak haja az lenne, de minden máshol tényleg teljesen csupasz.
Nekem nem jönne be. Vannak nők akiknek igen, van akinek nem.
Számomra sokar hozzátesz a férfiassághoz, hogy annak lássam, hogy legyen rajta szőr. Pl a mellkasszőr (nem dzsungel azért), NAGYON be tud indítani. Nem tudom miert. Meg a borostas pasik tetszenek általában. Szinten nem tudom miért, ízlés, mindegy. Haosnlóképp karon, lábon, intimreszen is tetszik, megintcsak ami nem dzsungel.
De hónaljon jobb szeretem ha le van szedve.
Nekem a mellkasomon nem nő, csak a bimbó körül pár szál, ezért is szedem le. A szakállam egyedül meghagyom, mert ott dúsabb.
De mondjuk lehet téged jobban kiábrándítana egy hiányos szőrzet mint a borotvált, nem?
Az az igazság, hogy az összkép számít. Hiába "jól szőrös" számomra egy ferfi, hiaba optimális a szőrzete, ha pl arcra nem jön be.
Nyilván ha arcra bejön, de épp csupaszabb típus, akkor csak ezért nem pattintanam le.
De megintcsak hangsúlyozom az összkép a fontos, meg egy csomó mas dolog. Hiaba néz ki valaki jól, ha bennem nem mozgat meg semmit, nem érzem a kémiát.
Valóban, hianyos szőrzet nem jön be annyira. Szóval vannak akiknek nem nő pl az arcukon, max az a kis csemegebajusz és azt meghagyják, mondván nekik van rendes "bajszuk" v "borostájuk" holott az esetek 99.99%ban hülyen néz ki. Akkor valóban jobb a sima arc.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!