Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez alatt mit akart burkoltan kifejezni?
A gyarló ember erkölcsileg gyenge személyiség.
Hiába van menyasszonya, nem tartja vissza attól, hogy mást is gerincre vágjon
Intim zóna alatt érthetjük azt, hogy NYOMULT a tekintetével? Ilyeneket már én is tapasztaltam. (Római katolikus pap esetében ÖRÖK HARAG lett kölcsönösen, amiért leállítottam.)
Hát igen. Egyik férfi ismerősöm állítása szerint CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a második feleségét fogja szeretni ÖRÖKRE - még azután is, hogy az asszony elhagyta egy másik férfiért. Mégis többször szeretne találkozni velem, mint megbeszéltük... szóltam neki, hogy megértem, ha fáradt a sok munkától. (Egy korábbi állítása szerint "megfiatalodik" a társaságomtól.)
Másik férfi ismerősömnek pedig barátnője van, akihez saját bevallása szerint ragaszkodik évek óta. De azért a múltkor viccesen oldalba bökött: "A jövő héten ne gyere, mert nem érdemes. Nem leszek szolgálatban." Régebben többször egyértelmű jelét adta a vonzalmának.
Szóval vannak "élethelyzetek" kérdező. Én említett férfi ismerősömet sem tudom komolyan venni, akikről írtam. Többször elutasítóak voltak velem, de "játszanak". Miért tehetik meg?
Az elvált ember ANGOLUL tanít ellenszolgáltatás nélkül. Én mindenképpen szeretném az angoltudásomat újra felturbózni, ezért jól jön az ajánlata.
A barátnővel rendelkező férfi ismerősöm pedig korábban CSOPORTVEZETŐI lehetőséget ajánlott nekem a munkahelyén. Kölcsönös tisztelet és megbecsülés - mindkét oldalról.
Hát igen, a gyarlóság az jelenthet HŰTLENSÉGET, erkölcsi bukást. De azért élethelyzet függő az is, hogy MILYEN OKBÓL tartjátok a kapcsolatot.
Javítás: "egyik említett férfi ismerősömet sem tudom komolyan venni, akikről írtam." Hát igen. Az elutasítás, az legtöbbször csak BARÁTZÓNÁT jelent.
Nem is tartom feltétlenül fontosnak, hogy mindenáron jegygyűrű kerüljön a kezemre. Túlságosan szabadságvágyó vagyok a lelkem mélyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!