Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez alatt mit akart burkoltan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez alatt mit akart burkoltan kifejezni?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm jó párszor az intim zónámba került más-más helyeken is annak ellenére hogy menyasszonya van. Mikor számon kértem hogy mi lehet az oka akkor azt válaszolta hogy amiatt volt mert gyarló. Ez mit jelent?

2021. dec. 19. 01:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A gyarló ember erkölcsileg gyenge személyiség.

Hiába van menyasszonya, nem tartja vissza attól, hogy mást is gerincre vágjon

2021. dec. 19. 01:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kíván téged
2021. dec. 19. 01:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Na és hogy jutott az intim zónádhoz "jó párszor"? Gondolom hagytad neki, miközben tudod hogy felesége van. Mindketten gyarlók vagytok. Te pedig még teszed is a h*lyét. Megérdemlitek egymást...
2021. dec. 19. 01:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted pontosan, hogy intim zónádba került?
2021. dec. 19. 01:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Gyarló vagyok = nem bírok a véremmel = hajt a tűz stb. Magyarán meg akar dugni (valószínűleg nem csak téged, hanem bárkit akit tudna), de csak dugni mert hát neki menyasszonya szóval utána hallgass róla. Ez a szitu az ahol nem kellene összeházasodniuk, vagy ha megteszik az nem lesz holtomiglan kapcsolat.
2021. dec. 19. 04:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Intim zóna alatt érthetjük azt, hogy NYOMULT a tekintetével? Ilyeneket már én is tapasztaltam. (Római katolikus pap esetében ÖRÖK HARAG lett kölcsönösen, amiért leállítottam.)

Hát igen. Egyik férfi ismerősöm állítása szerint CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a második feleségét fogja szeretni ÖRÖKRE - még azután is, hogy az asszony elhagyta egy másik férfiért. Mégis többször szeretne találkozni velem, mint megbeszéltük... szóltam neki, hogy megértem, ha fáradt a sok munkától. (Egy korábbi állítása szerint "megfiatalodik" a társaságomtól.)

Másik férfi ismerősömnek pedig barátnője van, akihez saját bevallása szerint ragaszkodik évek óta. De azért a múltkor viccesen oldalba bökött: "A jövő héten ne gyere, mert nem érdemes. Nem leszek szolgálatban." Régebben többször egyértelmű jelét adta a vonzalmának.

Szóval vannak "élethelyzetek" kérdező. Én említett férfi ismerősömet sem tudom komolyan venni, akikről írtam. Többször elutasítóak voltak velem, de "játszanak". Miért tehetik meg?

Az elvált ember ANGOLUL tanít ellenszolgáltatás nélkül. Én mindenképpen szeretném az angoltudásomat újra felturbózni, ezért jól jön az ajánlata.

A barátnővel rendelkező férfi ismerősöm pedig korábban CSOPORTVEZETŐI lehetőséget ajánlott nekem a munkahelyén. Kölcsönös tisztelet és megbecsülés - mindkét oldalról.

Hát igen, a gyarlóság az jelenthet HŰTLENSÉGET, erkölcsi bukást. De azért élethelyzet függő az is, hogy MILYEN OKBÓL tartjátok a kapcsolatot.

2021. dec. 19. 06:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Javítás: "egyik említett férfi ismerősömet sem tudom komolyan venni, akikről írtam." Hát igen. Az elutasítás, az legtöbbször csak BARÁTZÓNÁT jelent.

Nem is tartom feltétlenül fontosnak, hogy mindenáron jegygyűrű kerüljön a kezemre. Túlságosan szabadságvágyó vagyok a lelkem mélyén.

2021. dec. 19. 06:08
 8/8 anonim ***** válasza:
De legalább neked jó volt a szex kérdező?
2021. dec. 19. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!