Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vkinek megbamuljatok a feneket jobban es tobbszor (es jo alakja van) akkor olyankor be is indultok? Gondoltok vmire?
Nő vagyok ugyan, nem tudom, hogy releváns-e a válaszom…
Régen jártam egy szórakozóhelyre, ahol az egyik pincér pasinak valami állati jó segge volt. Amúgy nem vagyok így kihegyezve a testrészekre, de ő pokoli vonzó is volt, mint pl Gerard Butler fiatalon. De az a segg….
Barátnőim mindig kicikiztek miatta, én meg sokszor még az ajkaimat is megnyaltam, amikor elment az asztalunk mellett.
Egyszer észrevette, hogy bámulom, meg a kollégái is szóltak neki, onnantól kezdve direkt közel hozzánk mászkált, és néha még pucsított is.
És igen, gyakran eszembe ötlött, milyen jó volna megmarkolni a hátsóját, miközben éppen bennem jár a farka…
13 vagyok. Na mesélj már privibe pls. Kíváncsi vagyok vajon magamra ismerek-e 🤣🤣🤣
Nemám! Bár... ki tudja. De mekkora véletlen kéne ahhoz nem? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!