Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok kerültetek olyan helyzetbe hogy egy barátotok ismerősötök megkért hogy mondjatok véleményt az álló cerkájáról? Én lehet megkérem egy hölgy ismerősömet akiben bízom és nem érti félre.Már a szüleink is jó barátságban voltak.
Figyelt kérdés
2021. dec. 18. 06:26
11/14 anonim válasza:
Ez az egy dolog volt, amit nem írtam. Ez az egy, amit nagyjából láthatnak a pasik. De ott érhetnek csalódások, amikor lekerül a melltartó.
Okoska? Jót mosolygok.
12/14 A kérdező kommentje:
#11 a puni a lényeg okoska!!!
2022. jan. 7. 08:44
13/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, az hozzászólásaidból én úgy látom a kritikát nehezen viseled, ahogy azt is, ha valaki nem ért veled egyet. Ezek után kérdezném, hogy végül megmutattad-e a képet? Ha nem, úgy érdeklődnék, hogyan szeretnéd feldolgozni az esetleges negatív véleményt? Ugyanilyen sértődötten, és háborogva?
14/14 A kérdező kommentje:
#13 nem,nem mutattam meg.Élőben akarom megmutatni, nem képen.
2022. jan. 7. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!