Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beteg dolog, ha gyakran vágyom arra, hogy kamasz fiúknak megmutassam a puncim? Kvázi afféle tanárnéni lennék nekik…
Figyelt kérdés
Amikor járok a városban és látok középiskolás srácokat, akik látszólag még sosem voltak punci közelében, akkor sokszor elképzelem, hogy fekszem a hátamon, és ezeknek a kis suhancoknak megengedem, hogy nézegessék, simogassák, nyalogassák a “mézesbödönt”.2021. dec. 18. 01:41
41/46 anonim válasza:
Bárcsak a jó isten összesodorna ilyen milfekkel. Reggeltől estig tömném őket. 😉
42/46 anonim válasza:
Nem is egyszer azt álmodtam, mindenféle hátrányos külsejű ismerős nővel vagyok, hogy nekik is legyen pozitív szexuális élményük. Persze ébredés után nem lett belőle semmi, ez csak a kivagyiságom álombeli leképezése volt.
Kamaszkoromban voltak haverjaim, pár évvel idősebbek, olyan 16-17 évesek. Egy parkban lógtunk, amikor az egyikük megjelent egy nővel, és azt kérdezte, ki tart velük. Ijedten menekültem, én azt a nőt nagyon öregnek láttam. És persze szűz voltam. A mai eszemmel azt gondolom, bőven 30 alatt lehetett.
44/46 anonim válasza:
Nagyon boldoggá tennél vele! f.
45/46 anonim válasza:
Tini fiú vagyok és imádom a Te korodbelieket.
46/46 anonim válasza:
Sok veled egy idős tanárnénimre is szoktam recskázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!