Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor lepődtél meg egy szeretk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lepődtél meg egy szeretkezésen a párodat illetően?

Figyelt kérdés

Tartós kapcsolatban, ahol megvan a szexben az összhang, de történt szeretkezés közben olyan amire nem számìtottál / nem szoktad meg tőle.

Pl. szeretkeztetek aztán egyszer csak el kezdett vadulni( amúgy eddig sose volt vad, így nem is számítottal rá de meglepett)

Ilyenekre gondolok .

2021. dec. 17. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

párom meglepődött, mikor kinyaltam a fenekét először

25/N

2021. dec. 17. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egy kisebb szünet után (előtte 7 éves kapcsolat amúgy tehát ismertük egymást tetőtől talpig), egyik találkozásunknál ő támadott le engem, pedig én nem akartam szexelni de erősködött. Nehezen belementem, és nem állt fel neki. Vagy 10 percig szoptam mire be tudta rakni, de pár perc múlva megint elszállt az ihlet, abba kellett hagynunk. Azóta együtt vagyunk megint de mai napig nem értem mi volt nála ez az "áramszünet", nem volt jó élmény mindketten saját magunkat hibáztattuk.

Ezen kívül nem tudok mást mondani pedig már 9.évünket tapossuk.

2021. dec. 17. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
42%

Mikor a lany kinyalta a fenekem.

Ugy, h nyar volt, elotte kakiltam nem sokkal, majd dolgoztam, o jott, leszopott, es ki akarta nyalni. Mondtam h nem tiszta… nem zavarta.

2021. dec. 17. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmnek néha kb elmegy az esze és azt akarja hogy ott és akkor dugjam meg
2021. dec. 17. 21:52
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Nem lepődök meg, mert ismerem annyira hogy tudjam mi jár a fejében - sőt inkább kitalálni próbálom. Meg azt is, hogy mi az ami nála még belefér, szóval inkább ő lepődik meg amikor előállok vele 😂
2021. dec. 17. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!