Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lánynak fiatalon sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynak fiatalon sok fiúval volt akkor később lehet jó anyuka? Vagy az ilyen lányok nem is szeretnének gyereket?

Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Hogy függ össze a kettő? Barátnőmnek fiatalabb korában nagyon sok alkalmija volt, kapcsolatból kapcsolatba menekült. Most boldog anyuka a férjével. Nekem is volt pár alkalmim, viszont én sose akarok gyereket. Szóval ahány nő annyi féle variáció.
2021. dec. 17. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
miért ne lehetne jó anyuka? vagy a te fejedben is valami vágymentes szűzmáriaként élnek a jó anyukák?
2021. dec. 17. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem attól lehet jó anyuka. Hát persze. Másik kérdés, hogy kinövi-e azt a mentalitást hogy ha valami probléma merül fel, akkor a megoldás helyett inkább újabb hapsit választ.
2021. dec. 17. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
nincs összefüggés
2021. dec. 17. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet belőle jó anyuka, kizárt.
2021. dec. 17. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
85%
Ismerek olyan csajt (osztálytársam volt), akit már 15 évesen a suliban az összes menő srác végigdugott. Most 26 évesen meg kiegyensúlyozott, hűséges anyuka már a párja mellett, kiélte magát fiatalon. És még mindig nagyon szexi.
2021. dec. 17. 22:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!