Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak egy része miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak egy része miért adja itt elő hogy számit a farok mérete?

Figyelt kérdés
Persze nem a mikropéniszröl beszélek hanem, azokról akik tők normál 13-15cms farokkal rendelkeznek. Ezer fontosabb dolog van en ennél. Miért adják itt elő egyesek hogy 18alat nem vagy senki? Pedig ez már az elég ritka kategória hogy valakinek akkora legyen.

#Normál farok #Normál mért #Nem kicsi #úristen very big
2021. dec. 17. 11:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%

Minden nőnek számít a méret. Viszont, ezt nem úgy kell érteni, hogy mindegyiknek 20 centis kell.

Fontos a méret, nem jó ha túl kicsi, nem jó ha túl nagy. Ha túl kicsi, nem érez semmit. Ha túl nagy, az fájdalmas. Szóval, számít a méret!

A sok farkát méregető, másokat lekisfarkuzó emberek, nem voltak még nővel. Vagy talán egyszer igen, de sz adott nő, tuti nincs pozitív véleménnyel az élményről.

Ha belegondolsz, egy ujjal is, ki lehet elégíteni egy nőt, ha tudod mit kell csinálni. Egy ujj meg nincs 14-15 centi. Nyílván más, ha egy farokkal van kielégítve egy nő, nem egy vagy két ujjal. Viszont, ha valaki, ki tud elégíteni egy nőt, az ujjaival, ki fogja tudni a farkával is, mert tudja, hogy kell irányítani, hogy elérje az érzékeny pontot, milyen erősséggel, tempóval kell csinálni, hogy elélvezzen! Nem mellesleg, attól még lehet jó egy szex, hogy nincs orgazmus, bár úgy egyértelműen jobb!:) 24f

2021. dec. 17. 12:20
 12/32 anonim ***** válasza:
76%
Ha ez a kérdés lényege,akkor a gyenge teljesítményüket, a kis (átlagos) méretnek tudják be.
2021. dec. 17. 12:21
 13/32 anonim ***** válasza:
0%
#10 Engem nem érdekel ki mit hisz, vagy mit akar hinni. Nyugodtan le is pontozhattok. Én akkoris a saját élettapasztalataimat mondom, egyetérteni nem kötelező és nem is szentírás. 30 felett vagyok, elég sokat ismerkedtem már életemben, élőben és online is és volt pár kapcsolatom is. Ebből az derült ki hogy a legtöbb nőnek számít hogy milyen a farok (nem mindenkinek csak a méret és nem mindnekinek a nagy) De gondolj már bele, logikus is, hisz ez az a szerv, amivel aa behatolást végzi a férfi rajta. Hogy a viharba ne számítana?
2021. dec. 17. 12:23
 14/32 anonim ***** válasza:
79%
A nagy méretet azok hozsannázzák itt a pasik közül akinek nagyobb van, szimpla öntömjénezés és azt hiszik attól hogy benyögnek x cm-t máris priviben ugranak utánuk a nők / hogy befolyásolni tudják a női ízlést (nem tudják). Egyben szimpla trollkodásból, rosszindulatból próbálnak komplexusokat kelteni az átlagmérettel rendelkezőkben (aki kiegyensúlyozott, érett személyiség abban nem fognak tudni).
2021. dec. 17. 12:23
 15/32 A kérdező kommentje:
13. 6 centis újjal ki lehet elégíteni egy nőt, 12 centis farokkal meg nem?
2021. dec. 17. 12:26
 16/32 anonim ***** válasza:
41%
#15 TE most mit akarsz bizonyítani? Te tudod hogy mi kell a nőnek? Mert én se vetemednék ilyesmire, emrt férfi vagyok. Fogadd el, a 12 cm-t a legtöbben kicsinek tartják és annak is érzik. De a többbség ezt nem fogja az orrodra kötni, mert ha szeret vagy veled van, nem akarja elvenni az önbizalmad. Majd ha szakít veled a barátnőivel jól kibeszéli hogy kispöcsű voltál. Ez van, ilyen az élet.
2021. dec. 17. 12:27
 17/32 A kérdező kommentje:
16. Csak azt hogy hülye vagy.
2021. dec. 17. 12:31
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
#15 te most hombár vagy hogy ennyire érdekel mások mérete??? A sajátoddal törődj és azzal próbálj örömet szerezni a partnerednek, pont.
2021. dec. 17. 12:31
 19/32 anonim ***** válasza:
24%

12:20-as első mondatát akár én is odaírhattam volna a hozzászólásomhoz, de reméltem enélkül is egyértelmű, hogy én is így gondolom.

Mellesleg kérdező nem tudom minek lázadsz, és lázítasz. Ráadásul hetet-havat összehordasz. Valós tényeket valótlan színben tüntetsz fel stb stb. Gáz amit csinálsz, és áltudományos.

"2. Az átlag hüvely hossza kb12cm, az átlag farok méret meg kb13,5"

Oké, csak tudod vannak olyan népcsoportok/kultúrák, ahol a szex 2 ember öröméről szól, és már csak akkor történik behatolás, ha rendesen felizgult a nő. Az a 12cm pedig nyugalmi helyzetre értendő. A nők többségének bemegy 17cm, tövig. Ráadásul szélességre még ennél is tágulékonyabb a hüvely. Bár ehhez úgy is kéne bánni a nővel, másként soha nem tapasztalod meg.

"Arról nem is beszélve hogy csak 7-8cm mélységig vannak idegvégződések egy nőben, hogy ne fájjon annyira a szülés."

Oké incelke, ez az elmélet. Vitatkozhatsz, tagadhatod, de a gyakorlati tapasztalat azt mutatja, hogy:

"A férfiasság méretének minden 15%-os csökkenése, 18%-kal csökkentette az élvezetet"

2021. dec. 17. 12:32
 20/32 anonim ***** válasza:
29%
Ez a gyerek (a kérdező) privátban is írogat és a farokméretről kérdezget. Valami ökör,akinek ez a mániája,ahelyett,hogy a puncikkal foglalkozna. Igazi beteg farokméregető.
2021. dec. 17. 12:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!