Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak egy része miért adja itt elő hogy számit a farok mérete?
Minden nőnek számít a méret. Viszont, ezt nem úgy kell érteni, hogy mindegyiknek 20 centis kell.
Fontos a méret, nem jó ha túl kicsi, nem jó ha túl nagy. Ha túl kicsi, nem érez semmit. Ha túl nagy, az fájdalmas. Szóval, számít a méret!
A sok farkát méregető, másokat lekisfarkuzó emberek, nem voltak még nővel. Vagy talán egyszer igen, de sz adott nő, tuti nincs pozitív véleménnyel az élményről.
Ha belegondolsz, egy ujjal is, ki lehet elégíteni egy nőt, ha tudod mit kell csinálni. Egy ujj meg nincs 14-15 centi. Nyílván más, ha egy farokkal van kielégítve egy nő, nem egy vagy két ujjal. Viszont, ha valaki, ki tud elégíteni egy nőt, az ujjaival, ki fogja tudni a farkával is, mert tudja, hogy kell irányítani, hogy elérje az érzékeny pontot, milyen erősséggel, tempóval kell csinálni, hogy elélvezzen! Nem mellesleg, attól még lehet jó egy szex, hogy nincs orgazmus, bár úgy egyértelműen jobb!:) 24f
12:20-as első mondatát akár én is odaírhattam volna a hozzászólásomhoz, de reméltem enélkül is egyértelmű, hogy én is így gondolom.
Mellesleg kérdező nem tudom minek lázadsz, és lázítasz. Ráadásul hetet-havat összehordasz. Valós tényeket valótlan színben tüntetsz fel stb stb. Gáz amit csinálsz, és áltudományos.
"2. Az átlag hüvely hossza kb12cm, az átlag farok méret meg kb13,5"
Oké, csak tudod vannak olyan népcsoportok/kultúrák, ahol a szex 2 ember öröméről szól, és már csak akkor történik behatolás, ha rendesen felizgult a nő. Az a 12cm pedig nyugalmi helyzetre értendő. A nők többségének bemegy 17cm, tövig. Ráadásul szélességre még ennél is tágulékonyabb a hüvely. Bár ehhez úgy is kéne bánni a nővel, másként soha nem tapasztalod meg.
"Arról nem is beszélve hogy csak 7-8cm mélységig vannak idegvégződések egy nőben, hogy ne fájjon annyira a szülés."
Oké incelke, ez az elmélet. Vitatkozhatsz, tagadhatod, de a gyakorlati tapasztalat azt mutatja, hogy:
"A férfiasság méretének minden 15%-os csökkenése, 18%-kal csökkentette az élvezetet"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!