Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Van olyan, aki visszahúzva tartja a fitymáját?
Figyelt kérdés
Fürdés után úgy rakjátok el a boxerba a farkatokat hogy fedetlenül hagyjátok a makkot?
Nem túl érzékeny ahogy hozzáér a boxerhez, később a farmerhoz?
2021. dec. 17. 07:17
A kérdező szavazást indított:
Visszahúzva tartom, 18 év alatti vagyok.
Nem visszahúzva tartom, 18 év alatti vagyok.
Visszahúzva tartom, 18 év feletti vagyok
Nem visszahúzva tartom, 18 év feletti vagyok.
53 szavazat
1/15 A kérdező kommentje:
Aki visszahúzva tartja, miért tartja úgy?
2021. dec. 17. 07:44
3/15 anonim válasza:
csak akinek fitymaszükülete van, az tudja fitymán kívül tartani, de minek tenné? max ha nem tudja visszahuzni, annyira szükülete van. amugy mütéttel gyerek korban meg szokták oldani, a szükületet megszüntetni
4/15 anonim válasza:
Nem kell visszahúzni, körülmetélt! F36
5/15 anonim válasza:
Nincs fitymám. És nem túl érzékeny, egy hét alatt hozzá lehet szokni.
7/15 anonim válasza:
Én egyszer kipróbáltam, hogy reggel úgy mentem el otthonról, hogy lehúzva hagytam, ki akartam próbálni úgy milyen lehet.
De nem maradt úgy, elkezdett visszacsúszni rá, csak visszagyűrődve, úgy meg rossz érzés volt, így meg kellett igazítanom, hogy rendesen legyen rajta.
9/15 anonim válasza:
Rohadt kényelmetlen úgy..szóval nem.:)24f
10/15 anonim válasza:
Nagyon jó körülmetéltnek lenni, mindig úgy van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!