Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kelt el nőként undorral az orális szex?
Magyarul az állat konkrétan azért dugta meg a halott társát, mert olyannyira ösztönlény, hogy már az is elég a szaporodási ösztöne bekapcsolásához, hogy a halott állat olyan pózban halt meg amiben párosodni szoktak... Azért ezt összehasonlítani az emberi nekrofíliával KICSIT demagóg. Míg a majmok pontosan ugyanúgy élvezetből oráloznak egymásnak
Nem ez az egyetlen dokumentált esete az állatvilágban megfigyelt nekrofil viselkedésnek. Idemásolhattad volna pl. azoknak a delfineknek az esetét, akik az általuk agyonvert társuk testével próbáltak meg közösülni. Persze arról lehetne vitatkozni, hogy melyik példány milyen indíttatásból vetemedik ilyesmire, de egyrészt biztos választ még azok sem tudnak adni, akiknek ez a szakterülete, másrészt ember esetében sem csak az sorolható nekrofil kategóriába, ha valaki konkrétan szexinek találja a hullákat, hanem kicsit tágabb értelemben az is, ha valaki bármilyen oknál fogva érintkezik velük szexuálisan.
Btw, örülök, hogy a kérdésem felett sikerült elegánsan elsiklanod.
Bemásoltam egy tanulmányt ami számomra logikusan magyarázta a jelenséget, ennél több energiát nem akartam erre áldozni. Sajnos nem derült ki hogy te írtad a 28as választ is, ezért nem válaszoltam, de akkor megteszem.
Egyszerű a válasz, a lábfétis egy kóros hajlam, az orális szex pedig az emberek nagyon nagy részének élvezetes.
Fétis jelentése: a test valamely része vagy hozzá tartozó tárgy (pl. cipő, kesztyű, alsónemű), amely beteges nemi vágy tárgya lesz a szóban forgó személy helyett
Maradnék az eggyel megengedőbb (wikipédiás, lol) definíciónál: "Szexuális fetisizmus az a jelenség, amikor a felnőtt ember szexuális vágya élettelen tárgyra vagy a külső nemi szerveken kívül más testrészre fókuszálódik. A fétis szó ebben az összefüggésben a kérdéses tárgyat vagy testrészt jelöli. A hétköznapi életben a szexuális érdeklődést kiváltó tárgyakon, testrészeken kívül gyakran bizonyos tevékenységeket, szerepjátékokat is a szexuális fétis fogalmába sorolnak. A fetisizmus az egészséges szexualitás része lehet mint izgalmat fokozó tényező, de végletes esetben mentális zavarnak tekintendő."
Szóval itt most nem feltétlenül arra gondoltam, hogy az illetőt csak és kizárólag a lábak izgatják, a nőnek a személye vagy egyéb testrészei meg nem. (Pl. a pasim is ilyen, ha már behozunk személyes vonatkozásokat is a témába. Attól, hogy őt nem tekintem betegnek, még nem fogom azokat a nőket sem, akiket zsigeri szinten taszít az ilyesmi, simán ízlés kérdése.)
Jelenleg azt érzem, hogy a tényező, ami alapján eldöntöd, hogy mi az, amit szeretni vagy éppen nem szeretni kóros állapot, az, hogy az embereknek mekkora része leli örömét benne mint tevékenységben. De én még nem láttam olyan betegség-definíciót, amely szerint ez elégséges feltétel lenne ahhoz, hogy valamit patologikus állapottá lehessen nyilvánítani. Persze ha valamiféle iszonynak vagy gátlásnak a hátterében trauma áll, akkor a vele kapcsolatos szorongást érdemes lehet feloldani, de a kérdező eddig semmi olyat nem írt, amiből arra lehetne következtetni, hogy negatív tapasztalatból eredeztethető az, hogy nem akarja bekapni. Most ha pl. a pénisz szaga nem tetszik neki (így jött le), azzal nem tud mit csinálni, max. magára erőlteti a szopást, mert azt "márpedig kell", különben betegnek lesz titulálva + el is lesz hagyva, aztán még jobban megundorodik tőle, aminek szintén semmi értelme.
Mi a jóisten történik itt? Hogy jönnek ide az állatok, tán majmok vagytok vagy mi a fsz van itt.
#34: Lehet elsiklottál felette, hogy magadnak mondasz ellent (ha jól sikerült azonosítanom ki melyik korábbi hozzászólást írta), de te idéztél egy weikipédia definíciót, ami állításod szerint megbízható. De ebben le is írjàk, hogy a fétis az átlagostól eltérő = a vágy tárgyra vagy a KÜLSŐ NEMI SZERVEKEN KÍVÜL más testrészre fókuszálódik.
Magyarul segítek értelmezni: ami a nemi szervekkel kapcsolatos vágy, az tök átlagos, ha úgy tetszik 'normális' része a szexnek. Csak mondom, hogy a fasz és punci külső nemi szervek, ha nem tudnád. Magyarul a szopás és nyalás teljesen átlagos, normális része egy szexnek. Olvass utána az előjáték fogalmának, nyakamat teszem rá, hogy szó lesz az orális szexről (és nem úgy említik majd, hogy vannak a társadalomban egyesek, akik csinálnak ilyen perverz dolgokat). Innentől kezdve magadnak mondasz ellent. Mellesleg azt is megemlíteném, hogy nagyon sok nőnek csak nyalástól van orgazmusa. Most akkor ez is perverz nem normális dolog? Vagy a nyalás alap, csak a szopás nem? Nem is értem...
Őszintén szerintem senki le se szarja, hogy te nem szeretsz szopni, de látszik az, hogy te nem vagy ezzel megbékélve, mert hatalmas mértékű frusztráció van benned, kompenzálsz, próbálsz másokat lehúzni, hogy te ne érezd magad rosszabbnak. Valahol értem ezt a kétségbeesett kapálózást, ez az elmének egy védekező mechanizmusa, de ideje lenne elfogadnod magad úgy ahogy vagy, azzal együtt, hogy bizony másoknak a szex alap/természetes része az orál, de neked nem. Hát bumm. Kit érdekel. Ettől nem lettél rosszabb vagy kevesebb, csak más. Oké elhiszem h sok negatív tapasztalat van mögötted, mert nehéz olyan partnert találni, aki elfogadja ezt, de ez egy másik dolog. Próbálj meg lenyugodni és elfogadni a tényeket magaddal kapcsolatban. Könnyebb lesz az életed elhiheted.
Az orál elleneseknek mondom,hogy ne hasonlitsuk már a pók evéshez(14 es) ahol a cél egyértelműen a saját magam "fejlesztése" míg az orál (sok leírás alapján) sokkal inkább az örömszerzés.
A mérgező kapcsolatból vagy másból adodó kényszerorál pedig még másabb mert az gyakorlatilag erőszak.
Azt végképp hülyeség ide sorolni,az marhára nem arrol szól ami a lényege lenne.
Ami még mindig az,hogy örömöt szerzek okozok a másiknak...aki nekem is valamilyen módon.
"ha jól sikerült azonosítanom ki melyik korábbi hozzászólást írta"
Amelyikeket én írtam eddig: 20, 28, 29, 32. Gyanítom, nem (kizárólag) ezeket tulajdonítottad nekem, szóval a többire inkább nem reagálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!