Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kelt el nőként undorral...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kelt el nőként undorral az orális szex?

Figyelt kérdés
Egyszerűen mindig minden zsigerem azt mondja ne csináljam. A pasik meg persze h ki borulnak ennél. Nem tudom mivel vegyem rá magamat, h örömet okozzak a másiknak ily módon, ha egyszerűen a gondolatától is írtózok.
2021. dec. 17. 00:11
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi lehet az oka, de szerintem semmi baj nincs ezzel. Mindenki mást szeret az ágyban, és találhatsz olyan férfit, aki nem várja el vagy akár nem is szereti az orális szexet. Eleve nem jó egy kapcsolat szerintem, ha ezek a döntő szempontok benne. Én még maximum annyit tudnék ajánlani, hogy írd be a Google-ba, hogy azt, hogy "fellucia blow", így találhatsz ízlésesen megcsinált videókat, amikben orális szexet mutatnak. Lehet, hogy ha ilyen videókat nézel, vonzóbbá teszi a dolgot.
2021. dec. 17. 01:05
 12/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Szakemberként szexuál pszichológust keressek fel?
2021. dec. 17. 01:10
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

#12 pszichológust keress fel, az alábbi szempontok szerint válassz:

- rendes 5 éves pszichológiai képesítés, nem 2 éves szexuálterapeuta gyorstalpaló (ők egyes párkapcsolati kérdésekben tudnak segíteni, nem a te esetedben);

- szexuálpszichológiai posztgrad.;

- hasznos ha van pár évnyi klinikai pszichológiai gyakorlata;

- veled azonos nemű legyen;

- az ismertetőjében szerepeljen olyan problémákra történő specializálódás amivel (nagyjából) meg szeretnéd keresni;

- a leírása, a kép alapján azt érezd meg tudnál benne bízni, meg tudnál neki nyílni;

- a rendelési hely és idő alapján 1-2 hetente fel tudod keresni nem csak 3 havonta egyszer.

2021. dec. 17. 01:13
 14/41 anonim ***** válasza:
37%

Hát figyelj.

Kezdjük ott, hogy az orális szex az eleve nem normális. A férfi nemiszerve arra való, hogy megtermékenyítse a nőt.

Persze az orális szex a jó dolog, annak aki szereti. DE NEM arra való a férfi nemiszerve, hogy a szádban landoljon. Tehát teljesen normális ha nem akarod bekapni valakinek. Kétlem, hogy emiatt szexuálpszichológusra lenne szükséged, nem is értem a sok barmot akik ezt tanácsolják, végülis arra jó hogy véknyabb legyen a pénztárcád.

Ha valamitől undorodsz, akkor undorodni is fogsz tőle.

Ez egy olyan dolog, hogy mondjuk nem szereted a sült pókot, mert undorító. Mégis mi a fenéért keresnél fel egy pszichológust, hogy segítsen leküzdeni az undorodat a pók evés kapcsán? Na tessék.

Frászt kapok sok embertől komolyan... És nem tőled kérdező, hanem azoktól akik "szexuálpszichológushoz" küldenének.. Miaf*sz

2021. dec. 17. 01:28
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én se értem ezt. Ez kb. olyan dolog, hogy ha egy ételt utálok, akkor egyszerűen nem eszek olyat, akkor se, ha más azt várja tőlem. Sőt, akkor pláne nem.
2021. dec. 17. 01:35
 16/41 anonim ***** válasza:
28%
#14 maga a középkorból teccet' ideutazni időgéppel? 😂
2021. dec. 17. 01:40
 17/41 anonim ***** válasza:
95%

#16:

Mert, aki nem szereti a szopást, az középkori?! Mennyi kretén van, basszameg...

2021. dec. 17. 02:33
 18/41 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy túl sokszor szexeltél, érzelmek nélkül megfelelési kényszerből elvárásból ? És ezért nem megy.
2021. dec. 17. 02:34
 19/41 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg leszbikus vagy, és úgy általában nem vagy vevő a férfitestre ?
2021. dec. 17. 02:40
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Én is valami olyasmit akartam írni, mint a 14-es. Miért számít olyan szinten alapnak az orál, hogy aki nem akarja csinálni, azt konkrétan pszichológushoz küldjük, mintha valami abnormalitásról/diszfunkcióról lenne szó? Szerintem nem kell ahhoz prűdnek lenni, hogy valaki belássa, hogy péniszt szopogatni nem egy alapvető evolúciós drive. Ha az lenne, akkor még megérteném, hogy miért láttok a kérdező helyzetében egy mindenképp orvosolandó problémát, de ennek így nem sok értelme van.
2021. dec. 17. 03:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!