Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Análnál volt már nektek is, hogy rátok jött a kakilhatnék és félbe kellett hagyni aztán kimentetek WC-re? Olyan lett a párotok pénisze vagy a gumi?
Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen helyzetbe kerültem legutóbb a párom előtt. Anállal indítottuk, rendre nem éreztem, hogy kellene bármit is, majd közben ahogy telepumpált levegővel kutyapózban, úgy éreztem, hogy valami nem stimmel, teltségérzetem volt. Félbeszakítottam, hogy kimegyek, de már késő volt, mert olyan lett a pénisze. Persze nyugtatott, hogy semmi baj, ez vele járhat és nem kell kiborulnom. De én rettentő cikinek érzem, mert iszonyat büdös volt, éreztem. Jártatok már hasonlóan?2021. dec. 16. 23:36
2/7 anonim válasza:
Barna baleset bármikor előfordulhat. Ez van, nem vaníliás süteményt tárolnak ott.
3/7 anonim válasza:
Na végre egy kérdező, akinek igazi férfi a párja, nem pedig valami kis nyomi mint itt sokaknak. Most te voltál az éretlen ebben a helyzetben. Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni
4/7 anonim válasza:
Miért is érezted cikinek? Ez simán benne van az anál mókában... el kell tudni fogadni, ha oda dugják, ahonnan a kaki jön, akkor lehet kakis és a kaki bezony büdös.
5/7 anonim válasza:
Én ezért szeretem ezt a szexformát, mert akkor végre kijön a heti termés:). Rendszerint az ágyban jön rám épp a nagy dolog-, vagy épp a szapora, így minden olyan lesz... Legalább a ka*i-szexet is kipróbálhatjuk:).
Jobb, hatásosann, mint a Tisasen, vagy a beöntés.
6/7 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát.
Van, aki le se xarja a baratját!
7/7 anonim válasza:
Nekem is lett már csokis a bré, nem is egyszer. Emiatt ne szégyenkezz. Aki más seggéne dugja a farkát, ne csodálkozzék, hogy szаros lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!