Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lakásos prostituálthoz viszek műpéniszt, azt vajon behelyezhetem neki gumi nélkül?
A sajátjaikat valamiért gumival szokták használni…
Én arra gondoltam hogy rendelek egyet és bontatlanul viszem oda és Ő nyitja ki… Mellé pedig vinnék fertőtlenítőt meg síkosítót.
Miért nem kérdezed meg a "kiszemeltedtől"?... :,D
(Poénból még egy negatív covid tesztet is vihetsz neki. Úgy biztos megengedi.)
Meg tudom dugni, de nekem nagyon kicsi a péniszem (amúgy potens) és kifejezetten izgatna látni hogy egy nagy és élethű szilikon dildó van benne a punciban, amit tényleg érez is…
Illetve ezen túl még az is izgat, hogyha puncit látok érintkezni szinte bármivel, ami nem óvszer.
Viszont gumi nélkül prosti nem vállal, vagy ha vállalna akkor sem mennék bele, mert veszélyes játék.
Amúgy nem vagyok tapasztalt prostik terén, azt hittem hogy van erre általános válasz…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!