Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha lakásos prostituálthoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lakásos prostituálthoz viszek műpéniszt, azt vajon behelyezhetem neki gumi nélkül?

Figyelt kérdés

A sajátjaikat valamiért gumival szokták használni…

Én arra gondoltam hogy rendelek egyet és bontatlanul viszem oda és Ő nyitja ki… Mellé pedig vinnék fertőtlenítőt meg síkosítót.

2021. dec. 15. 21:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Te nem tudod megdugni?
2021. dec. 15. 21:24
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Kérdezd meg tőle telefonon. Mi honnan tudjuk, hogy Jucika bevállalja-e neked az ilyesmit?
2021. dec. 15. 21:26
 3/13 Dzsoki ***** válasza:
100%
Kérdezz reá,amikor ídőpontot foglalsz!Lesz olyan,aki megengedi.Továbbá,csatlakozom,az egyeshez.
2021. dec. 15. 21:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kérdezed meg a "kiszemeltedtől"?... :,D

(Poénból még egy negatív covid tesztet is vihetsz neki. Úgy biztos megengedi.)

2021. dec. 15. 21:28
 5/13 A kérdező kommentje:

Meg tudom dugni, de nekem nagyon kicsi a péniszem (amúgy potens) és kifejezetten izgatna látni hogy egy nagy és élethű szilikon dildó van benne a punciban, amit tényleg érez is…

Illetve ezen túl még az is izgat, hogyha puncit látok érintkezni szinte bármivel, ami nem óvszer.

Viszont gumi nélkül prosti nem vállal, vagy ha vállalna akkor sem mennék bele, mert veszélyes játék.

Amúgy nem vagyok tapasztalt prostik terén, azt hittem hogy van erre általános válasz…

2021. dec. 15. 21:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
10-ből 9 bevállalja, de feláras lesz!
2021. dec. 15. 21:33
 7/13 Dzsoki ***** válasza:
78%
Kedves kérdező!Semmire nincs általános válasz.Mindenki egyéni.Előfordulhat,többségi vélemény meg válasz.Ettől még,lehet,hogy a kisebbséghez tartozol,az adott kérdés kapcsán.Mint ahogy,itt is,a többségi válasz,hogy kérdezd meg tőle!Idő kérdése és ír valaki evvel ellentéteset.
2021. dec. 15. 21:40
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Akkor keress olyat, akinek van saját dildója.
2021. dec. 15. 21:40
 9/13 Dzsoki ***** válasza:
68%
Esetleg,máshonnan közelíti meg a választ.Mint ahogy a 8-as is végül,ugyanazt írta,mint mi,mégis más.Talán így együtt próbálkozzál.Tehát,megkérdezed,hogy mi van,ha bontatlant viszel,illetve van-e sajátja?
2021. dec. 15. 21:46
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Mekkora amúgy?
2021. dec. 15. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!