Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszív nők, lenyelnétek egy aranyhalat, ha a domotok arra utasítana?
Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 22:34
11/21 anonim válasza:
Oké, de nem minden hülye világít. Jó mondjuk a kérdező pont igen, de akkor is. Süt róla a sötétség. Legalább is ezzel a témával kapcsolatban biztosan.
12/21 A kérdező kommentje:
Engem nem izgat a BDSM. A vore izgat, ezért kérdeztem.
2021. dec. 17. 00:16
15/21 anonim válasza:
Hu és a végén csak a ruha jön ki (allul)?
16/21 anonim válasza:
#17 hát haver te tényleg beteg vagy ha erre a videóra vered és neked ebből az aranyhal jött le 😂 (k.rvára másról szól ez a filmjelenet)
17/21 anonim válasza:
Ráadásul még kérdést sem tud kiírni. Összemosta a két témakört. :D
18/21 A kérdező kommentje:
Ez csak egy jelenet.
A vore is része a BDSM-nek. Valaminek az elfogyasztása a felette való dominanciát jelenti.
Mert szerinted a BDSM csak abból áll, hogy kikötöznek és megkorbácsolnak?
2021. dec. 17. 01:58
19/21 anonim válasza:
Na, mégis csak mutatsz nekünk itt valamit. Még a végen megváltozik a véleményem is veled kapcsolatban.
De akkor sem kellene mondjuk élő halat nyeletned másokkal.
Jóéjt
20/21 anonim válasza:
Nem. Szub nőként mondom ezt, mindenkinek vannak limitjei, és számomra az, hogy a játékokba nem vonok bele idegeneket akaratuk ellenére, gyerekeket és állatokat. A BDSM az kettő, vagy több felnőtt ember között zajlik, akik rámondták az áment az egészre. Nem vonunk bele eszközként, sem partnerként olyan embereket/élőlényeket, akik nem adták a beleegyezésüket. Ez szerintem alap dolog lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!