Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha prostihoz megyek, akkor vinni kell óvszert vagy ő fog adni?
Szeretnék elmenni egy hivatásoshoz, hogy elvegye a szüzességgem viszont soha nem vettem még óvszert, nem is tudom milyen méret jó nekem (nyilván valami xs hiszen a vékonysága kb. 3,5-3,7 mm körbemérve pedig 11 cm). Igazából kínos is lenne megvenni egy szupermarketben ezért jó lenne, ha ő adna nekem óvszert. De ott meg fennáll a veszélye, hogy sérült, esetleg szándékosan kilyukasztja és aztán mehetek pereskedni (anyámék előtt égnék) vagy ha mégrosszabb akkor meg nemi erőszak miatt börtönbe vágnak.
Hogy szokott ez zajlani hivatásosnál? Ő ad vagy nekem kell vinni gumit?
Ha még egy csomag óvszert sem mersz letakni a pultra, akkor te még nem értél meg a szexszre!
Anyukád biztos segít kiválasztani és meg is veszi neked. 😬
Te komolyan azt hiszed hogy egy prosti szándékosan gumit lyukaszt ki, mert pont a te mikro pöcsöddel akar teherbe esni? 😁
9 hónapra sőt többre nem vonják ki magukat az üzletből.
Bár kérdés milyen hirdetőhöz tervezel. Falubéli 5 gyerek 5 apától roma csajra vagy igényes lakáson fogadóra.
Párom is hasonló és az 52mm-es tökéletes rá
Exeim 15-6 és16-7cm-rel vettek 56mm-eset
A 60mm-s már óriási farokra való
5 perc múlva az eladó már arra sem fog emlékezni, hogy ott jártál, nemhogy arra, hogy mit vettél.
De ha ennyire szégyellem, használd az önkiszolgáló kasszát. Vagy vegyél sok mindent, aztán akkor elvegyül az óvszer.
Lesz a prostinál, munkaeszköz náluk, kb. mint takarítónőnél a portörlőrongy.
Ah barátom, ha ahhoz nincs vér a pucádban hogy egy boltban gumit vegyél már értem miért vagy szűz... tedd már helyre a tökeidet!
S még ráadásul extra paranoiás is vagy... A prosti meg perbe fogja mind a 120 kuncsaftot aki a fogantatás lehetséges időpontjára megadott két hetes időablakban vele volt ugye? Izé, nem lehet hogy téged megfigyel az FBI, a KGB vagy az ufók? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!