Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha prostihoz megyek, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha prostihoz megyek, akkor vinni kell óvszert vagy ő fog adni?

Figyelt kérdés

Szeretnék elmenni egy hivatásoshoz, hogy elvegye a szüzességgem viszont soha nem vettem még óvszert, nem is tudom milyen méret jó nekem (nyilván valami xs hiszen a vékonysága kb. 3,5-3,7 mm körbemérve pedig 11 cm). Igazából kínos is lenne megvenni egy szupermarketben ezért jó lenne, ha ő adna nekem óvszert. De ott meg fennáll a veszélye, hogy sérült, esetleg szándékosan kilyukasztja és aztán mehetek pereskedni (anyámék előtt égnék) vagy ha mégrosszabb akkor meg nemi erőszak miatt börtönbe vágnak.

Hogy szokott ez zajlani hivatásosnál? Ő ad vagy nekem kell vinni gumit?

2021. dec. 16. 21:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha még egy csomag óvszert sem mersz letakni a pultra, akkor te még nem értél meg a szexszre!

Anyukád biztos segít kiválasztani és meg is veszi neked. 😬

2021. dec. 16. 22:04
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan azt hiszed hogy egy prosti szándékosan gumit lyukaszt ki, mert pont a te mikro pöcsöddel akar teherbe esni? 😁

9 hónapra sőt többre nem vonják ki magukat az üzletből.

Bár kérdés milyen hirdetőhöz tervezel. Falubéli 5 gyerek 5 apától roma csajra vagy igényes lakáson fogadóra.

2021. dec. 16. 22:44
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Párom is hasonló és az 52mm-es tökéletes rá

Exeim 15-6 és16-7cm-rel vettek 56mm-eset

A 60mm-s már óriási farokra való

2021. dec. 16. 22:46
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

5 perc múlva az eladó már arra sem fog emlékezni, hogy ott jártál, nemhogy arra, hogy mit vettél.

De ha ennyire szégyellem, használd az önkiszolgáló kasszát. Vagy vegyél sok mindent, aztán akkor elvegyül az óvszer.

2021. dec. 16. 22:48
 15/28 anonim ***** válasza:
95%

Lesz a prostinál, munkaeszköz náluk, kb. mint takarítónőnél a portörlőrongy.

Ah barátom, ha ahhoz nincs vér a pucádban hogy egy boltban gumit vegyél már értem miért vagy szűz... tedd már helyre a tökeidet!

S még ráadásul extra paranoiás is vagy... A prosti meg perbe fogja mind a 120 kuncsaftot aki a fogantatás lehetséges időpontjára megadott két hetes időablakban vele volt ugye? Izé, nem lehet hogy téged megfigyel az FBI, a KGB vagy az ufók? 😂

2021. dec. 16. 23:02
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha fejben itt tartasz, akkor inkább várj a szexszel, főleg prostizni ne kezdj el. Pl. ha már egy csomag óvszer vásárlása is gond, akkor milyen lenne levetkőzni egy vadidegen, kiélt nő előtt? Erre gondoltál?
2021. dec. 17. 00:44
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Baszki, prostihoz elmegy, de gumit venni szégyell. Nem hiszem el, hogy ennyi hülye van...
2021. dec. 17. 01:18
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki beszari a gumivásárláshoz annak nem való a szex. Olvass esti mesét.
2021. dec. 17. 01:51
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
#9 es ...szakadok a nevetéstől...😂😂😂😂
2021. dec. 17. 07:05
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne menj prostihoz ha már a gumivasárlás is gondot okoz.Meg lefogsz merni öltözni a csaj előtt?Szerintem prosti helyett szakemberhez fordulj mert vannak problémák..
2021. dec. 17. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!