Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha prostihoz megyek, akkor vinni kell óvszert vagy ő fog adni?
Szeretnék elmenni egy hivatásoshoz, hogy elvegye a szüzességgem viszont soha nem vettem még óvszert, nem is tudom milyen méret jó nekem (nyilván valami xs hiszen a vékonysága kb. 3,5-3,7 mm körbemérve pedig 11 cm). Igazából kínos is lenne megvenni egy szupermarketben ezért jó lenne, ha ő adna nekem óvszert. De ott meg fennáll a veszélye, hogy sérült, esetleg szándékosan kilyukasztja és aztán mehetek pereskedni (anyámék előtt égnék) vagy ha mégrosszabb akkor meg nemi erőszak miatt börtönbe vágnak.
Hogy szokott ez zajlani hivatásosnál? Ő ad vagy nekem kell vinni gumit?
#1: Jó és honnan tudnék diszkréten venni, anélkül, hogy égne a pofám az eladó előtt? Merthogy közel sem 60mm-est kell vennem hanem 47-est.
Holnap akartam volna elmenni egy prostihoz. Két ünnep között már nem nagyon tudom diszkréten megoldani.
Az eladó rohadtul nem fog vele foglalkozni, azért van kint az óvszer, hogy vegyék. Szted mindenki online rendeli?
A mérettel meg főleg nem fog foglalkozni, jobb dolga is van annál. Termék-termék, vonalkód, ennyi.
Szerinted az eladot az erdekli? :D szerintem cikibb hogy ezen aggodsz
Vedd meg az onkiszolgalonal vagy rendelj neten. Ne legyel mar ilyen esetlen.
Miért nem kérdezed meg a lánytól, hogy van-e extra kis méretű óvszere? Mi honnan tudjuk, hogy van-e neki? Van, aki tart kicsit-nagyot-mindenfélét, van, aki csak az átlag méretű óvszerből tart.
"De ott meg fennáll a veszélye, hogy sérült, esetleg szándékosan kilyukasztja és aztán mehetek pereskedni"
Ja, pont egy ilyen életképtelentől akar a csaj gyereket, aki még óvszert se mer venni. XD Van ám fantáziád, öcsém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!