Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez csak szerintem fura vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem fura vagy ez a termeszetes?

Figyelt kérdés
Leszoptam a baratom, most elsonek csinaltam ilyet, es utana nem akart puszit adni. Szo szerint eltolt magatol nehogy megcsokoljam, mert szerinte ez igy olyan mimt ha sajat magat szopta volna le. Ez igy szokott lenni mindenkinel vagy csak o ilyen?
2021. dec. 15. 17:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
25%

Sajnos ez pasi függő. Van aki engedi, van aki nem, van aki kozben sem stb...

En pl. kozben imadok szenvedelyesen csokolozni idonkent (mint egyebkent is), de szajbaelvezes utan mar en sem szeretek, max kis szajrapuszit.

28f

2021. dec. 15. 17:52
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos ilyen is van. Amúgy még tapasztalatlan azért ilyen elutasító. Majd elnövi...
2021. dec. 15. 17:53
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem rohadt szexi, ha egy férfi nem finnyáskodik és szenvedélyesen megcsókol szopás után. Annyira feltüzel, szerintem ilyen egy igazi férfi. Nyilván nincs a számban sperma, nem is köpöm át neki meg hasonlók, aki finnyáskodik, az nekem lohasztó, kisfiús. Én az ilyen igazi magabiztos vagány férfiakat kedvelem. Szerencsére nem is nagyon találkoztam ilyen pasival, aki undoridott magától/tőlem.
2021. dec. 15. 18:06
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
Ez van akkor, ha dedós gyerekekkel kezdesz.
2021. dec. 15. 18:49
 15/18 anonim ***** válasza:
10%

Bocs, de igaza van, mert egy undorító dolog az, hogy amit evésre-ivásra-hányásra használunk, azt te másra (is) használod, így jó, hogy gusztustalan a dolog.

Viszont az ő "gondolkodása" sem 1000-as, mert az meg neki jó volt, hogy megtetted neki...

2021. dec. 15. 20:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen beleelvezett es le is nyeltem. Koszonom a valaszokat. Helyre rakom vagy ott hagyom ha ilyet csinal.
2021. dec. 15. 22:34
 17/18 dregor ***** válasza:
64%
Csináld nekem inkább, mind a ketten jobban járunk. :D
2021. dec. 15. 22:55
 18/18 anonim ***** válasza:
48%

Én sem akarom a saját magamét lenyelni. Nincs ezzel akkora baj. Annyit szoktam ilyenkor kérni, hogy igyon 2 korty vizet, azt kész. Ez szerintem csak a biszex pasinak az ok. Bocs ez van.

Azért mert lepipantasz valakit ne azt várd el, hogy megcsókoljanak, hanem hogy téged is megnyalogassanak. Ami számomra inkább ok.

2021. dec. 16. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!