Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van, akinek a kicsit teltebb női alkat jön be, de a hájasság kifejezetten izgatja?
Láttam, hogy többen írtak arról, hogy a kifejezetten kövérebb, erősen molett lányok jönnek be nekik. Nincs ezzel baj, akinek ilyen ízlése van, de nekem ez kevésbé tetszik, szeretem, ha az összkép nem olyan "nagy", "széles".
De emellett borzasztóan lázba hoz a hájasság, puhaság, főleg a csípő, derék, comb, has tájékon.
Mikor a volt barátnőm (162 cm) meghízott 63 kilóról kb. 68-69 kilóra, még sokkal jobban begerjedtem rá, mint korábban.
Másnak is van hasonló ízlése? Akiket ennyire beindít a hájasság, de közben a közepes-duci méret és nem a kifejezetten molett, amit kedvel?
22/F
Minden normális pasi így gondolkodik. Kivéve akik még nem dugtak, válogatnak, pedig ami a vágyuk az csak photoshopban létezik:D
Ezért is maradnak szüzek hosszú évekig még.
Legalább nem veszünk össze, én a vékony, pálcika csajokat szeretem. Nyilván, van egy határ, de ez például nálam nagyon nyerő:
Ez csak egy test. Ráadásul gyerektest.
Arcát nem látni. De tökmindegy, úgysem lesz soha a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!