Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak a pisiszexnek olyan rajongói, akik kifejezetten azt élvezik, ha a partnerük nem? (28/F)
Aki undorítónak tartja a témát, az ne is olvassa tovább feleslegesen.
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy van-e, aki kifejezetten élvezi, hogy a partnerének ez új, s netán kellemetlen is. Van-e, aki szereti erre rászokatni a másikat, vagy kifejezetten ezzel büntetni?
Engem például vonz a gondolata, de könnyen lehet, hogy élőben nem jönne be. Viszont ha valakinek az esetleges ellenkezésemmel is örömöt okozok, nem pedig kellemetlenséget, akkor kevésbé gáz, illetve büntetési formaként beleférhet.
Hát én szívesen eljátszanám, hogy nem tetszik, de ez a max. Én magsm nem tudnék olyat élvezni, smi tudom hogy ténylegesen rossz a partneremnek. Nem tudom, punci vagyok:D még úgy se tudnék rosszat okozni valakinek, hogy tudom hogy élvezi lol. Nem lennék jó domina vagy szadista
N
Én nem tudom, hogy csak a gondolata vonz, vagy valóban élveznám is-e, ha a számba pisilnek, nem akarom megkapni, hogy miért vágtam bele, ha nem tudom mit akarok, ellenben ha a másik félnek az nem gáz, ha én ott elundorodom, vagy netán kifejezetten élvezi is, akkor az a próbálkozás úgy már ért valamit, sőt, ha a pisi nem is, az engem is örömmel tölt el, hogy a másiknak örömet okozok, még ha a saját káromra is.
Persze vannak fizetős opciók is gondolom ennek a próbálgatására, de az meg számomra olyan mű.
Igen!
Barátnőm nem csinált még ilyet, de belement. Elsőre nagyon nem évezte, rosszul is lett, nagyon izgató volt. De aztán szép lassan belejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!